Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Egyrészes fürdőruhák

Az egyrészes fürdőruhák visszatértek

Lehet, hogy meglepi Önt, de az idei szezon slágerei valóban a női egyrészes fürdőruhák. Amennyiben szeretne lépést tartani a divatirányzatokkal, válasszon kínálatunkból minőségi fürdőruhát. Az Alotex.hu új kollekciója egyrészes merevítős fürdőruhákat kínál elegáns és karcsúsító szabással vagy monokiniket minden méretben.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Minta

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Szabás

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Tulajdonság

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Pántok
Bekapcsolás
Márka
Ár

6 000 - 21 880 Ft

48 termékek

Leginkább milyen alkathoz illenek az egyrészes fürdőruhák?

Felkészületlenül érte Önt a fürdőruhaszezon? Nyugodtan szabaduljon meg a gondoktól, mi tanácsokkal látjuk el, hogyan élvezze ki maradéktalanul a nyarat, és hogy hogyan űzze ki fejéből a fölösleges kilók miatti aggodalmat.  A tengerparton vagy medencénél nagyon jól fog mutatni, ha az alaktípusának megfelelő női fürdőruhát választ.

Egyrészes fürdőruhák alma vagy fordított háromszög alaktípushoz

A megfelelően szabott egyrészes fürdőruha optikailag meghosszabbítja és karcsúsítja az alma alaktípus sziluettjét, amely nem rendelkezik hangsúlyos derékrésszel. Ugyanakkor a nyaknál megkötős egyrészes fürdőruhák vagy ezek félvállas megoldásai szélesebb szabásvonalú alsóval kombinálva a fordított háromszög alaktípus alakját formálják szépen, mivel a felsőtest helyett az alsó részt hangsúlyozzák.