Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Kétrészes fürdőruhák

A kétrészes fürdőruhák továbbra is naprakészek

A kétrészes női fürdőruhák a nyár állandó darabjai, amelyek nem hiányozhatnak az Ön ruhatárából. A jelenlegi fürdőruha-kollekció tele van eredeti és minőségi bikinikkel, tankinikkel és klasszikus kétrészes fürdőruhákkal remek áron. A kínálatunkban megtalálható bikinik tökéletesen illeszkednek alakjához, hiszen részletes táblázatokat tüntetünk fel a gyártó méretezésével a megfelelő méret kiválasztása érdekében. Használja ki az egyedülálló lehetőséget, és válasszon különböző méretű felső- és alsórészt, a női kétrészes fürdőruhákat saját ízlése szerint kombinálhatja.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Minta

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Szabás

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Pántok
Bekapcsolás
Tulajdonság

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Márka
Ár

2 990 - 10 500 Ft

34 termékek

Milyen alakhoz illenek legjobban a kétrészes fürdőruhák?

Minden nő szeretne remekül mutatni fürdőruhában. Hogy ez sikerüljön Önnek, és a végeredmény egyszerűen tökéletes legyen, válasszon kétrészes fürdőruhát megfelelő szabásvonallal és méretben, amely előnyös oldalát hangsúlyozza majd ki. Használja ki a legdivatosabb elemeket, színeket és mintákat, tökéletesítse szép alakját. 

Kétrészes fürdőruhák a homokóraalakhoz, nagyobb pocakhoz, kis és nagy mellekhez

A bikini természetesen leginkább az ideális, arányos alakhoz illik - a homokóraalkathoz. A kétrészes fürdőruhákat azonban azok a nők is viselhetnek, akik más típusú alkattal rendelkeznek. Ha megfelelően választja meg a melltartó és az alsó szabását, sok előnytelenséget elrejthet általuk.

Amennyiben nagyobb pocakkal rendelkezik, válasszon fürdőruhaalsót magasabb derékrésszel. A rövid lábakat optikailag megnyújtják a felvágott fürdőruhaalsók

Csábos domborulatokat tudnak kialakítani a kétrészes fürdőruhák a háromszögalkatból is, ha a bardot típusú fürdőruha-melltartót nagyobb nadrágrészű alsóval kombinálja.  

A kétrészes női fürdőruhák jól illenek kis vagy nagy keblekkel rendelkező hölgyeknek, csak a helyes szabású melltartót kell kiválasztani. A kis mellek jól mutatnak az ún. háromszög alakú melltartókban. A kisebb kebleket kiemelheti díszes melltartóvalvagy a push-up melltartók is képesek formálni. Amennyiben olyan hölgyek közé tartozik, akit a természet nagyobb keblekkel áldott meg, merevítős kétrészes fürdőruhát kellene beszereznie szélesebb pántokkal. A fürdőruha melltartórészének tartást kell nyújtania.