Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Férfi fürdőköpenyek

A kínálatunkban megtalálható férfi fürdőköpenyek elsősorban kényelmesek, kellemes tapintású és jó nedvszívóképességű anyagokból készültek. A férfi fürdőköpenyek zöme kapucnival ellátott a kényelmes hajszáradás érdekében. Kellemes meleget nemcsak a frottír fürdőköpenyek nyújtanak, hanem a pihe-puha, alpakagyapjúból készült fürdőköpenyek is, amely anyag nagyon kellemes tapintású. A férfi fürdőköpenyek színkivitele inkább sötét színekre hangolt. Amennyiben tetszik Önnek a teljesen fehér fürdőköpeny, jó helyen keresi azt.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Minta

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Tulajdonság

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Hossz

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Kapucni
Bekapcsolás
Ujj típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Márka
Ár

15 730 - 33 280 Ft

36 termékek

A férfi fürdőköpenyek modern és férfias szabásuknak köszönhetően egyre népszerűbb és keresettebb ruhadarabok, amelyeket a férfiak szívesen viselnek fürdés után vagy egy hűvös reggelen. Amennyiben Ön is ezen férfiak közé tartozik, minőségi férfi fürdőköpenyeink vagy bolyhos alpaka fürdőköpenyeink kényelmes megoldásnak számítanak.

Minőségi férfi fürdőköpenyek vezető európai gyártóktól

A férfiak is előnyben részesítik a minőségi ruhadarabokat az olcsó és gyenge minőségű áruval szemben, amely hamar elhasználódik vagy tönkremegy. Ezért kínálatunkba a lehető legjobb minőségű férfi fürdőköpenyeket is beiktattunk, amelyek a DKaren, Wanmar, LL és más hasonló vezető európai gyártóktól származnak. 

Ezen gyártók férfi fürdőköpenyei nemcsak kényelmük és minőségi anyagaik, hanem szabásuk által is kiemelkednek, amelynek hála minden férfin jól mutatnak. Ezeket a férfi fürdőköpenyeket, amelyeket nálunk jutányos áron szerezhet be, minden bizonnyal minden luxust és kényelmet kedvelő férfi értékelni fogja. 

A férfi fürdőköpenyek elegáns szabása

Vége az időknek, amikor a férfi fürdőköpenyek egysíkú megjelenésűek voltak, és a kényelem nem igazán jellemezte őket.  Manapság a férfi fürdőköpenyek számos kényelmes szabással és különféle színváltozatban kaphatóak, amelyek kiemelik minden férfi eleganciáját.

Pontosan ilyenek az Alotex.hu webáruház kínálatában megtalálható férfi fürdőköpenyek is. Elég körülnézni a férfi fürdőköpenyeink kínálatában, és kiválasztani a legmegfelelőbb férfi fürdőköpenyt, majd kiélvezni a fürdőköpeny nyújtotta kényelmet és az utolsó divatnak megfelelő minőségi szabást.

Férfi fürdőköpenyek remek áron

Sokan azt gondolják, hogy a minőségi dolgok mindenképpen drágák. Ennek az ellenkezője igaz, amiről Ön is meggyőződhet webáruházunkban. A népszerű európai gyártóktól származó fürdőköpenyek kiváló minősége és az elegáns kivitel ellenére is nálunk jutányos áron juthat hozzá férfi fürdőköpenyekhez, amelyek nem egy férfit megörvendeztettek. A férfi fürdőköpenyhez remekül passzol egy férfi pizsama is.