Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Köntösök - Újdonságok

Tudja, miért annyira ellenállhatatlanok, pihe-puhák és bolyhosak az ALOTEX Fehérnemű fürdőköpenyei? Mivel a legfinomabb és a legkellemesebb tapintású anyagokból készültek, mint a láma, frottír, pamut, viszkóz vagy szatén. A kellemes tapintású anyagot és meleg érzetet kiélvezheti televíziónézéskor a cipzáras fürdőköpenyben. A legmeghittebb hangulatot partnerével színesítheti a női szaténköntös érzéki színekben. A legszórakoztatóbb pillanatoknak pedig az egész családja örülhet például a vasárnapi reggeli közben. A nálunk beszerezhető fürdőköpenyek egyszerűen a legjobbak.

Olvasson tovább
62 termékek

Olyan fürdőköpenyt válasszon, ami illik Önhöz

Szintén imádja az érzést, mikor a forró fürdőből kilépve belebújik a bolyhos fürdőköpenybe, amely szó szerint átöleli Önt? Amennyiben nincs még ilyen fürdőköpenye, legfőbb ideje változtatni ezen. Vagy szerezzen be egy másikat. A fürdőköpenyekből ugyanis sohasem elég. Mi szerint válasszon fürdőköpenyt, amely pontosan Önhöz illik?

  1. Méret – a kényelem áll az első helyen, ezért a fürdőköpenynek pontosan megfelelő méretűnek kell lennie. Mindig nézze meg a fürdőköpeny gyártójának mérettáblázatát. Csak ezután válassza ki az Ön méretét (S, M, L, XL-től 5 XL-ig).

  1. Anyag – a fürdőköpenynek finomnak, pihe-puhának, könnyűnek stb. kell lennie. A fürdőköpennyel kapcsolatban Önnek is csupa becéző szó jut eszébe? Hogy biztos legyen benne, hogy a fürdőköpeny valóban a legeslegjobb lesz, gondolkodjon el, mit vár el tőle, majd eszerint válassza ki a fürdőköpeny anyagát. Finom és meleg hatású tapintásra vágyik? Akkor Ön számára a szaténból vagy viszkózból készült köntös az ideális választás. Szeretné, ha a fürdőköpeny egyszerre törülközőszerű is legyen? Szerezzen be frottírból vagy pamutból készült fürdőköpenyt. Szeretné fürdőköpenyétől átélni a lehető legfinomabb simogatást? Akkor válassza a Dorota, L&L vagy Angel's secret márkájú bolyhos fürdőköpenyt.

Női fürdőköpenyek

A női fürdőköpenyek legnagyobb választékát találhatja meg webáruházunkban, az Alotex.hu-n. Női fürdőköpenyek különböző hosszal, mintával, sokféle anyagból, egyszerűen minden fürdőköpeny, ami csak az eszébe jut.

Férfi fürdőköpenyek

A férfiak szintén értékelik a férfi fürdőköpenyek puhaságát, amelyek rendelkezésükre állnak nálunk. Hiszen mindenki megérdemli a kényelmet.