Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

L'amore

2 termékek

A L'amore márka

A márka 2013-ban keletkezett, a gyártó olyan fehérnemű gyártását tűzte ki célul, amely után minden nő vágyik. A világ divatirányzatai által inspirálódik, népszerű mintákkal díszített, Európából származó szöveteket használ a gyártás során.  A márkafilozófia három alapvető eleme: az elfogadható ár, az eredetiség és a korszerűség. Olyan korlátozott időben hozzáférhető kollekciókat alkot, amely modelljei a következő terméksorozatban már nem jelennek meg. Minden termék a legkitűnőbb minőségű anyagokból készül.

L'amore fehérnemű

Kínálatunkban jelenleg ezen luxusmárka előhírnökeit találhatja meg: bralette melltartókat és brazil bugyikat, tangákat és bugyikat, melyek szetteket alkotnak. Minden bizonnyal felkeltik érdeklődését a virágminták, az érdekes átlátszó részletek és luxuscsipke. Mindennek alapját az eredeti kidolgozás és design képezi.

Bralette melltartók

A bralette melltartóban fantasztikusan szabadnak érezheti magát. Ez a melltartótípus egy csipet eleganciát és csábos női rafináltságot kölcsönöz viselőjének. Tulajdonképpen soft melltartóról van szó.  Párnázás és merevítők nélküli, jellemző rá a szélesebb sáv a mellkaskerületen. Kiemeli a szép és természetes női sziluettet. Az Egyesült Államokban abszolút slágernek számít, lassanként kiszorítja a push-up melltartókat.