Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Lavel

14 termékek

Lavel - a cég mint mesterség

A cég kezdetei egészen 2008-ig nyúlnak vissza. Egyedülálló, grafikai változat nélküli gyártási folyamatra épít - a modelleket kézzel hozza létre, valódi nőkre szabva. Így garantálja, hogy a fürdőruhák kiválóan passzolnak majd, és a lehető legnagyobb gondossággal hozzák létre azokat a legkisebb részletekig. A cég ezáltal kiküszöböl minden esetleges tökéletlenséget a gyártási folyamat során. Eredeti szerzői projekteket hoz létre, kikerülve a sorozatgyártást.

Lavel - a legjobb szövetek garanciája

A cég ragaszkodik a lehető legkiválóbb, Olaszországból és Spanyolországból származó anyagok felhasználásához. Állítja, hogy a minőségi szövet a fürdőruhagyártás alapja. Ez felismerhető a helyes rugalmasságon, a kellemes viselhetőségen és a kopással, kifakulással és egyéb nemkívánatos anyagváltozásokkal szembeni ellenállóságon.

Minőség első tapintásra

Kínálatunkból beszerezhet Lavel márkájú elbűvölő női fürdőruhákat és tankiniket. Minden bizonnyal elbűvölik Önt érdekes színei és mintái, és főként egyedülállóan minőségi kidolgozottságuk és a remek anyagválasztásuk által. Tapasztalja meg saját bőrén a Lavel márkát. Ahogy azt ők állítják: "Egyszer kipróbálod, és nem kívánsz majd mást."