Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Madlen style

14 termékek

A Madlen Style kínálata

A Madlen Style fürdőköpenyek és egyéb fehérnemű gyártója. Egy kis családi cégről van szó, amely célja a kiváló minőségű termékek eredeti kidolgozása és azok vonzó ára. A Madlen Style cégként csak nemrégiben kezdett tevékenykedni, bár alapítóinak a fehérnemű és más hasonló fehérneműk előállításában gazdag tapasztalata van.

Madlen Style extra és normál méretű fürdőköpenyek

Ezen márka fő koncepciója, melynek köszönhetően egyedülálló és keresett, az extra méretű modellek varrásában rejlik. Az extra méretű fürdőköpenyek viszkózból vagy ún. Lama anyagból készülnek (100% poliészter), egészen 5XL-es méretig kaphatóak. Nem utolsósorban az is fontos, hogy az egyes fürdőköpenyek plus size modelleken bemutatottak. Rendelkezésre állnak puha és bolyhos (ún. Lama) anyagból készült férfi fürdőköpenyek is, női frottírfürdőköpenyek, és frottírból vagy poliészterből (ún. Lama anyagból) készült gyermekfürdőköpenyek is. A Madlen Style fürdőköpenyek kedves ajándékok lehetnek az egész család számára. A plüssfürdőköpenyek az Oeko-Tex szabványnak megfelelően gyártottak, tehát biztonsági szempontból teszteltek.

Madlen Style pizsamák és szettek

A Madlen Style márka a kényelmes viszkózból készült éjszakai fehérnemű gyártására összpontosít. A kínálatba beiktattunk trikóból és bugyiból álló szetteket, amelyek nyári pizsamaként is megállják a helyüket. Rendelkezésre állnak hosszú ujjal és hosszú nadrágrésszel rendelkező változatok is. Használja ki kedvező kiárusításunkat is.