Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Menstruációs bugyik

A menstruációs bugyik minden nőnek maximális kényelmet és biztonságérzetet nyújtanak. A menstruációs segédeszközök remek környezetbarát alternatívái. Klasszikus bugyinak néznek ki, ugyanolyan mértékben kényelmesek, maradéktalanul helyettesítik az alsóneműt. A menstruációs bugyik előnye, hogy újramoshatóak, ezért több évig kitartanak. Diszkrétek, megbízhatóak és ultranedvszívó, minőségi anyagokból varrottak. Tökéletes szárazságérzetet biztosítanak.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Anyag típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Csomagolás
Tulajdonság

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Márka
1 termék

Hogyan válasszunk menstruációs bugyit

Elsősorban arra koncentráljon, hogyan szeretné használni a bugyit. Ha a menstruációs bugyit csak a "biztonságért" szeretné használni, válasszon gyengébb menstruációhoz való darabot. Amennyiben viszont szeretné, hogy a bugyi teljesen helyettesítse a menstruációs segédeszközöket, vagy éjszaka szeretné használni, válasszon inkább erős menstruációhoz való változatot. A piacon sokféle szabás létezik, melyekből válogathat. Vannak alacsony, magas derékrészű vagy derékig érő változatok. Szereti a menstruáció alatt melegen tartani a hasát? Akkor magasabb derékrészű bugyi beszerzését javasoljuk. 

Tipp Önnek

Ha úgy dönt, hogy menstruációs bugyit kezd használni, gondoljon arra is, hogy valamennyivel hosszabb ideig szárad, mint a hagyományos alsónemű. Ezért több darab beszerzése szükséges.