Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Szatén hálóingek

Hűsítő hatású, csábító és tapintásra nagyon kellemes. Ilyenek a kínálatunkban szereplő szatén hálóingek. Hogy még nem volt része abban a felszabadító érzésben, amit a szatén hálóing nyújtani tud Önnek az éjszaka folyamán? Akkor most jött el az a pillanat, hogy ezen változtasson. Válassza ki nálunk a hozzáadott elasztánnal készült szatén hálóinget, és legyen része a lehető legszebb álmokban, mindezt garantálni tudjuk Önnek. Többé nem fog akarni más hálóingben aludni.

A sokat bizonyított európai gyártóknak köszönhetően kiváló minőségű szatén hálóingeket tudunk ajánlani Önnek remek áron. Csak Önön múlik, hogy elasztán hozzáadásával vagy anélkül készült hálóinget választ-e. Minden hálóing rendkívüli valamiben. Akár a szabásában, színében vagy csipkedíszítése által. Legyen Ön is rendkívüli, szerezzen be női hálóinget az ALOTEX Fehérneműtől.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Minta

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Bekapcsolás
Ujj típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Dekoltázs

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Csomagolás
Hossz

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Anyag típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Tulajdonság

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Márka
Ár

5 240 - 25 930 Ft

76 termékek

 A szatén hálóingek nagyon könnyedek, alvásra nagyon kellemes viseletnek számítanak. A forró nyári napokon ráadásul kellemesen hűsítenek. Nyűgözze le partnerét, és válasszon magának elegáns szabású és színű szatén hálóinget széles kínálatunkból.

A szatén hálóingek legszélesebb választéka

Az Alotex.hu webáruházunkban nagyon széles választékban találhat szatén hálóingeket sokféle elegáns és luxuskialakítással. Választhat szatén hálóingeket különféle színárnyalatban, csipkedíszítéssel, hímzéssel vagy más díszítésekkel. Válasszon olyan hosszú, rövid hálóinget vagy neglizsét. amely leginkább megnyerte tetszését, vagy aszerint, mely szabás illik Önnek leginkább. Természetesen minden hölgy és lány számára elérhető árakon ajánljuk ezeket.

A hírneves DKaren gyártótól származó szatén hálóingek

Webáruházunkban elsősorban a közismert és népszerű DKaren gyártótól származó szatén hálóingekre specializálódunk. Ez garantálja a kínált termékek kiváló minőségét, a határozott divatstílus és a széles választék által ismert.
Ezen gyártó szatén hálóingjei nagy népszerűségnek örvendenek nemcsak a Cseh Köztársaságban, hanem egész Európában. A DKaren által készült szatén hálóingek kitűnő minőségű anyagból készültek, amely nagyon könnyű, alváskor kellemes viselet. Erről rengeteg elégedett nő és lány győződött meg, akik ezeket az elegáns és kényelmes szatén hálóingeket megvásárolták.

Luxushálóingek kedvező áron

A kínálatunkban megtalálható szatén hálóingeket nagyon kedvező áron szerezheti be. Győződjön meg erről, és válasszon Önnek leginkább tetsző modellt.

Köntös a hálóinghez

Minden szatén hálóinghez megfelelő szaténköntöst kínálunk, amelynek hála luxus öltözetegyüttese tökéletessé válik.

Szatén hálóingek nagy méretekben

A luxus éjszakai fehérnemű mindenki kiváltsága lehet mérettől függetlenül. Az Alotex.hu-n szatén hálóingeket a nagyobb méretekkel rendelkező hölgyek is vásárolhatnak. Készültünk Önnek nagy méretű szatén hálóingekkel is, amelyek 2XL-estől egészen 5XL-es méretig (ún. 42-48) is rendelkezésre állnak. Gondosan válogattunk hálóingeket a megbízható DKaren és Kalimo európai márkáktól.