Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Trikók és felsők

fehérneműkön kívül webáruházunk kínálatába pár kellemes tapintású anyagból készült, elegáns pólót is felvettünk. Válasszon csipkével díszített, vagy elasztán hozzáadásával készült, viszkózból gyártott női topot, esetleg szavazzon a pamuttopra. Az Alotex.hu kínálatának női pólói megfelelnek sporthoz, munkahelyre vagy akár partira.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Anyag típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Ujj típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Dekoltázs

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Csomagolás
Márka
Ár

5 240 - 9 590 Ft

34 termékek
Rina női póló, világosszürke Rina női póló, fekete Rina női póló, világosszürke Rina női póló, ekrü

Rina női póló, világosszürke

9 440 Ft

raktáron a beszállítónál

Rina női póló, ekrü Rina női póló, fekete Rina női póló, ekrü Rina női póló, világosszürke

Rina női póló, ekrü

9 440 Ft

raktáron a beszállítónál

A sportos póló nagyszerű választás lehet. Kínálatunkban rendkívül elegáns pólókat és blúzokat is találhat, melyek stílusos márkák mikrofibrából, viszkózból és pamutból készült termékei.

pólók és topok az utóbbi időben a női ruhatár nagyon népszerű kiegészítői. A sportos topok széles választékából egy helyen vásárolhat meg darabokat. Különböző szabású és színű topokat kínálunk, amelyekben kényelmesen érzi majd magát nemcsak a nyári időszakban, hanem egész évben is. A minőségi és eredeti topok nagyszerű szolgálatot tesznek majd a mindennapokban, de különféle sporttevékenység alkalmával is.

Sportos topok a kényelmes tornázáshoz

A sportos topok nagyon népszerű, de elsősorban praktikus ruhadarabfajták, melyeket nők és lányok egész sora használ a fitneszedzések, zumba vagy bármely más sporttevékenység alkalmával.

Topjaink és pólóink által minden nő és lány kényelmesen érezheti magát a legmegerőltetőbb torna közben is.  A kínálatunkban megtalálható topok és sportos termopólók nemcsak hogy maximális kényelmet garantálnak, de a legmodernebb szabásuk által rendkívül elegánsan és modernül mutat majd bennük. Használja ki sportöltözékre vonatkozó kiárusításunkat.