Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Női overál pizsama

A női overálokat az elmúlt pár évben nem csak mi, lányok az ALOTEX.hu-nál kedveltük meg, de a vásárlóink is. Valószínűleg azért, mert az overálok annyira fantasztikusak, puhák és hihetetlenül kényelmesek. Magad is meglátod, hogy ha egyszer felvetted, reggel nagyon nehéz belőlük kibújni. És ha eljön a hétvége, az overál társad lesz a délelőtti lazítások során.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Anyag típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Minta

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Bekapcsolás
Dekoltázs

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Csomagolás
Márka
Ár

5 360 - 16 030 Ft

5 termékek

Fantasztikusan néz ki és még annál is jobb benne aludni. Ha alvásnál inkább a kényelem a legfontosabb, akkor a felnőtt overál pizsama a tökéletes választás. Az overáloknál soha nem fog megtörténni, hogy felgyűrődik és a derekad mindig kellemes melegben marad. Csak rajtad múlik, hogy egy elegáns viszkóz modellt választasz, vagy egy bolondos alvó overált vicces mintával, pamutból. Az overál ezen felül közismert arról, hogy képes optikailag meghosszabbítani az alkatot.

Overálok alvásra viszkózból

A viszkóz egy rugalmas anyag, amely ideális választás nyárra. A kínálatunkat ezért a női alvó overállal bővítettük, rugalmas pántokkal és precíz csipkedíszítéssel. Egykettőre magára öltheti. Az elasztikus anyagnak és a belevarrt rugalmas résznek hála ez sosem volt egyszerűbb feladat. A hosszú, fekete, alacsonyabb nadrágrésszel rendelkező pizsamaoverál minden alkaton jól mutat. Összekapcsolása a hátrészen elhelyezkedő gombbal történik.

Overálok alvásra pamutból

A Sensis márka női overálok nyári változataival dicsekedhet, rövid ujjal és zsebes sorttal. Ezek szélesebb kivágással ellátottak, így nem kell szétgombolni őket. Rendelkezésre áll azonban hosszú ujjú női overál is, amelyet szívesen viselnek a mini hosszt kedvelő hölgyek. Népszerű overálok közé tartoznak a kapucnis, zsebes, összegombolható - Sensis és Italian Fashion márkájú darabok. Választhat patentos vagy cipzáras rögzítésű változatot. A vidám motívumok garantáltak.

Fürdőköpeny és overál mint szett

Amennyiben overáljához szettként női fürdőköpenyt keres, nem kell tartania attól, talál-e majd. Minden viszkózoverálhoz találhat ugyanolyan színű viszkózköntöst. A pamutmodellekhez - mint a Norveg és Little Star - a Norveg és Little Star fürdőköpeny illik. Ráadásul némely overálnak van azonos mintájú megfelelője hálóing vagy pizsama formájában.