Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Pizsamanadrágok

A pizsamanadrág remek választás nemcsak alváshoz, hanem szabadidejében is viselheti. Légiesek, lazább szabásúak, amelyekben teljes mértékben ellazulhat. Derekukban belevarrott, rugalmas gumi található, amelynek hála a nadrág tökéletesen illeszkedik az alakhoz, így maximális kényelmet nyújt. Választhat különleges mintájú, színű és különböző nadrághosszokat. A nadrágok több módon kombinálhatóak egyéb pizsamafelsőkkel vagy klasszikus pólókkal. Léteznek nőknek és férfiaknak kialakított darabok.  

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Nadrág

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Márka
Ár

8 030 - 10 480 Ft

3 termékek

Trendi pizsamanadrágok az egész családnak

Az ember majdnem élete felét pizsamában tölti, ezért a kiválasztása nagyon fontos. Kellemesen kellene éreznie magát benne az ágyban és azon kívül is. Válasszon kényelmes szabásokat és minőségi anyagokat, mint a pamut, amely tökéletes légáteresztést és strapabíróságot kínál, ráadásul nagyon megfelel érzékeny bőrű személyeknek is.

Akár nőknek, akár férfiaknak vagy gyerekeknek való pizsamanadrágokról van szó, a legnépszerűbbek továbbra is a különféle színkialakítású kockás minták. Az idei év divatirányzatához tartoznak a pasztellszínek és a virágminták.