Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Fürdőruhák - Primo

Élvezze a gondtalan fürdőzést és a szórakozással teli nyarat az Alotex Fehérnemű fürdőruháiban. Az új fürdőruha-kollekciót a jelenlegi trendek szerint gondosan választottuk ki Önnek, meghagytuk a népszerű állandó darabokat és fürdőruha-kiárusítással egészítettük ki. Kínálatunkban nemcsak klasszikus női fürdőruhák, egyrészes, kétrészes vagy sportos fürdőruhák találhatóak meg, hanem modern tankinik vagy monokinik is.

Természetesen a férfiakat sem hagytuk ki. A klasszikus férfi fürdőnadrágok mellett népszerű fürdősortokat is kínálunk. Gyermekfürdőruháink webáruházunkban kiváló minőségű és strapabíró fürdőruhaanyagból készültek. Válogasson széles kínálatunkból, fürdőruháink különféle szabásúak, színesek és minden méretben hozzáférhetőek.

Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Anyag típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Fürdőruha típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Minta

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Szabás

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Tulajdonság

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Pántok
Bekapcsolás
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Márka
Ár

2 990 - 10 790 Ft

21 termékek

Primo fürdőruhák

A Primo gyártó női fürdőruhák előállítására szakosodik már 1996 óta. Napjainkban különféle fürdőruhatípusokat kínálnak egészen 3XL-es méretig. Az ALOTEX.hu-n extra méretű fürdőruhákat találhat különféle szabásvonallal, mintákkal és színekben. Rendelkezésre állnak egyrészes fürdőruhák belevarrt, formált kosarakkal, vagy ilyen kosarakkal ellátott kétrészes, összekapcsolható fürdőruhák is. A gyártó a dúsabb keblű nők számára megfelelő fürdőruhákat is kínál. A gyártás során a Primo kizárólag a legmagasabb minőségű olasz szöveteket, valamint a megbízható Gütermann márka fonalait használja. A kínálatunkban rendelkezésre állnak gyönyörű csipkés strandtunikák is fehér, fekete és piros színben.