Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Regina

34 termékek

A Regina cégről

A Regina 1989-ben lépett az európai piacra. Természetes anyagokból készült minőségi termékek gyártására összpontosít, melyek a legújabb divatot követik. Ügyelnek arra, hogy a pizsamáik kényelmesek, tetszetősek és kedvező árúak legyenek. Minőségi női és férfi pizsamákat, hálóingeket, kismamapizsamákat és szoptatós pizsamákat, valamint kismamahálóingeket és szoptatós hálóingeket gyártanak. A népszerű minták minden életkorú nőnek és férfinak megfelelnek.

Regina márkájú női pizsamák és hálóingek

A népszerű, pl. a természetes pamutanyagból készült pizsamakollekció megérkezett. Az Alotex.hu-n Regina pamutpizsamák és hálóingek sokrétű változatai állnak rendelkezésre, melyek játékos mintákkal, ábrákkal és vicces feliratokkal ellátottak. Választhat a vékonyabb változatok közül, mint pl. rövid ujjú pólóból és rövidebb nadrágból vagy sortból álló szettet; vagy akár melegebb változatot is, amely hosszú ujjú pólóból és hosszúnadrágból áll. A Regina márka életteli, játékos és színgazdag, ugyanakkor az éjszakai divatot kényelmes darabokkal, klasszikus stílusban képviseli. Sok szett megfelel otthoni öltözetnek is.

Regina férfi pizsama

pamutpizsama keresett klasszikus öltözet, ezért mi is felvettük kínálatunkba. Mivel hisszük, hogy a minőséget nagyra értékeli, első számú szállítónknak a Reginát választottuk ki. A férfi pizsamák újszerű, inkább visszafogott színekben gyártottak, és népszerű férfias mintákkal díszítettek. Használja ki egyedülálló, Regina márkájú férfi pizsamákból álló kiárusításunkat.