Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Rössli

31 termékek

A Rössli márka

A Rössli márka 2014-ben jelent meg az európai piacon. Fontos számára, hogy a többi márkától különböző termékeket állítson elő. A gyártáshoz speciális technikát alkalmaz, amelynek köszönhetően mosáskor a ruhadarabok nem mennek össze, eredeti formájukat nem veszítik el. A gyártás során válogatott minőségű, hosszú szálú, Indiából származó pamutot használ. A svájci divatstílusból merít inspirációt. Női pizsamákat, női hálóingeket és férfi pizsamákat is gyárt.

Csodás éjszakai fehérnemű ajándékdobozokban

Nem csak maga a termék szerezhet örömet. Azt szokták mondani, hogy az árut a csomagolás adja el. A Rössli márka termékei esetében nemcsak a minőségi tartalomban lehet megbízni, hanem a csomagolásban is. Így az éjszakai fehérnemű csodás ajándék lehet szerettei számára. Az ajándékcsomagolást főleg a karácsonyi vásárláskor értékeli majd.

Női pamuthálóingek

A divatos női hálóingek rendkívül népszerűek. A Rössli márka valóban kényelmes hálóingeket állít elő, amelyek designja biztosan örömet okoz Önnek, és kellemesebbé teszi a relaxálás és pihenés pillanatait. 

Női pamutpizsama

A Rössli női pizsamák játékosak, színekben és érdekes részletekben gazdagok. Garantáltan első pillantásra felkeltik majd érdeklődését.

Férfi pizsamák

Amennyiben időtálló, modern designú férfi pizsamát keres, válassza a Rössli márkát. Ezek a pizsamák kiváló minőségűek, elasztikusak, szabásukban és designjukban a legújabb divatirányzatoknak megfelelően kialakítottak.