Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Férfi alsónemű - Rössli

A férfiak is szeretik, ha kitűnő minőségű alsóneműt vehetnek fel, amelyben kellemesen érzik magukat és elegánsan mutatnak. Pontosan ilyen férfi alsóneműt találhat webáruházunk széles skálájú választékában.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Anyag típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Minta

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Csomagolás
Márka
Ár

3 290 - 5 240 Ft

18 termékek

A Rössli márka

A Rössli márka 2014-ben jelent meg az európai piacon. Fontos számára, hogy a többi márkától különböző termékeket állítson elő. A gyártáshoz speciális technikát alkalmaz, amelynek köszönhetően mosáskor a ruhadarabok nem mennek össze, eredeti formájukat nem veszítik el. A gyártás során válogatott minőségű, hosszú szálú, Indiából származó pamutot használ. A svájci divatstílusból merít inspirációt. Női pizsamákat, női hálóingeket és férfi pizsamákat is gyárt.

Csodás éjszakai fehérnemű ajándékdobozokban

Nem csak maga a termék szerezhet örömet. Azt szokták mondani, hogy az árut a csomagolás adja el. A Rössli márka termékei esetében nemcsak a minőségi tartalomban lehet megbízni, hanem a csomagolásban is. Így az éjszakai fehérnemű csodás ajándék lehet szerettei számára. Az ajándékcsomagolást főleg a karácsonyi vásárláskor értékeli majd.

Női pamuthálóingek

A divatos női hálóingek rendkívül népszerűek. A Rössli márka valóban kényelmes hálóingeket állít elő, amelyek designja biztosan örömet okoz Önnek, és kellemesebbé teszi a relaxálás és pihenés pillanatait. 

Női pamutpizsama

A Rössli női pizsamák játékosak, színekben és érdekes részletekben gazdagok. Garantáltan első pillantásra felkeltik majd érdeklődését.

Férfi pizsamák

Amennyiben időtálló, modern designú férfi pizsamát keres, válassza a Rössli márkát. Ezek a pizsamák kiváló minőségűek, elasztikusak, szabásukban és designjukban a legújabb divatirányzatoknak megfelelően kialakítottak.