Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Roza

73 termékek

Minőségi Roza fehérnemű

A Roza exkluzív női fehérneműket gyárt. A Roza világszerte ismert és keresett márka: Franciaországban, Németországban, Kanadában az Egyesült Államokban, Ausztráliában, a skandináv országokban és máshol is. Az érzéki élvezetek által inspirál, jó hangulatot és örömöt kelt, akár a csokoládé. Egy Roza márkájú fehérneműt rejtő doboz felbontása hasonló érzéseket kelt, mint egy doboz minőségi bonbon, amely leírhatatlan gyönyört rejt magában. A gyártó már 1995 óta tevékenykedik a piacon. A Roza márkájú termékek közé elsősorban melltartók, női alsók és tangák tartoznak. A fehérneműk minden egyes darabja a legapróbb részletekig kidolgozott, kiemelkedik csipkedíszítése vagy finom hímzése által.

Minőségi Roza fehérneműk

Kínálatunkban különböző típusú Roza melltartókat találhat: push-up melltartókat, soft melltartókat, párnázott melltartókat, vagy melyek melltartópántja különféle módokon összekapcsolható. Minden egyes fehérnemű a részletek, az össz-szimmetria, a kényelem, a minőségi feldolgozás és a minőségi anyagválasztás figyelembevételélével kialakított. Ezek a melltartók nem utolsósorban azzal a kívánsággal készülnek, hogy a Roza márka termékeiben minden nő különlegesnek, csábosnak és magabiztosnak érezze magát. Tipikusak a virágminták, a diszszegély és a csipkepántok. Ezek a minőségi melltartók rendelkezésre állnak szettben is tangával vagy alsóval, esetleg harisnyatartó övvel. Hagyja megnyilvánulni saját szépségét, hozza létre imidzsét teljes egészében.

Minőségi Roza alsók és tangák

Az alotex.hu a Roza bugyik és tangák széles választékát kínálja. Ezek az alsóneműk a puha mikrofibra kellemes tulajdonságait az elasztikus csipkével ötvözik. Rendelkezésre állnak csípőbugyik, rövidnadrágszerű bugyik (ún. száras bugyik), megkötős és hagyományos tangák. Szettben is megvásárolhatóak melltartóval vagy harisnyakötővel. Fekete és fehér változatokban juthat hozzájuk. Minden Roza termék szép ajándék lehet, ajándékdobozban forgalmazott. A Roza alsónemű viselhető a mindennapokban vagy különleges alkalmakkor is. Mindent teljesíteni tud, amire a nők vágynak - kényelem, elegancia és stílus.