Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Fürdőruhák - Self

Élvezze a gondtalan fürdőzést és a szórakozással teli nyarat az Alotex Fehérnemű fürdőruháiban. Az új fürdőruha-kollekciót a jelenlegi trendek szerint gondosan választottuk ki Önnek, meghagytuk a népszerű állandó darabokat és fürdőruha-kiárusítással egészítettük ki. Kínálatunkban nemcsak klasszikus női fürdőruhák, egyrészes, kétrészes vagy sportos fürdőruhák találhatóak meg, hanem modern tankinik vagy monokinik is.

Természetesen a férfiakat sem hagytuk ki. A klasszikus férfi fürdőnadrágok mellett népszerű fürdősortokat is kínálunk. Gyermekfürdőruháink webáruházunkban kiváló minőségű és strapabíró fürdőruhaanyagból készültek. Válogasson széles kínálatunkból, fürdőruháink különféle szabásúak, színesek és minden méretben hozzáférhetőek.

Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Anyag típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Fürdőruha típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Minta

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Szabás

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Tulajdonság

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Pántok
Bekapcsolás
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Márka
Ár

2 990 - 21 880 Ft

37 termékek

Self fürdőruhák

A Self cég munkássága húszéves múltra tekint vissza. Szenvedélyük és szakértelmük a férfi és női fürdőruhák gyártásában rejlik. A Self márka mottója: Only for you. Ez azt jelenti, hogy a Self fürdőruhák között minden nő megtalálja a neki legmegfelelőbb modellt, amely kiemeli a hölgyek stílusát és szépségét. A Self a klasszikus darabok híveinek való fürdőruhakollekciót állít elő, ugyanakkor a legújabb divat diktálta darabokat is. Kínálatukban glamour, sport, etno, fluo vagy virágmintás stílusú fürdőruhák is megtalálhatóak. A dús keblekkel megáldott nőket sem hagyja figyelmen kívül, és a melleket kitűnően rögzítő fürdőruhákat is gyárt.

Self női fürdőruhák és férfi fürdőnadrágok

Mi is felvettük kínálatunkba ezeket az elegáns egyrészes és kétrészes női fürdőruhákat és férfi fürdőnadrágokat. Minden modell különbözik egyedülálló szabása és színkivitele által. A kollekcióban a teltebb idomokhoz illő női fürdőruhák is megtalálhatóak.  A Self férfi sportfürdőnadrágjai boxer- vagy fecskefazonúak. Tökéletesen követik a test alakját, rendkívül kényelmesek. Minden Self fürdőruha minőségi anyagból készül. Rendelkezésre állnak nyomott mintás egyrészes fürdőruhák vagy tankinik is. A bikinik alsó- és felsőrésze külön megvásárolható akár más-más méretekben.