Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Sensis

43 termékek

A Sensis termékekről

A Sensis márkájú termékek első pillantásra kiemelkednek fiatalos designjuk által - a termékpaletta saját jellegzetes formával és gondolattal rendelkezik, és ez mindig tetten érhető az állandóan változó limitált kiadású termékeik esetében. Nem akar provokálni színes mintákkal vagy különös szabásvonalakkal, de ügyel a finom részletekre és az egyszerű színekre. Szívesen használ 100%-os pamutból készült anyagokat. A Sensis gyártó büszke rá, hogy a textíliákat nem importálja, hanem maga gyártja. A kreatív hozzáállása által a Sensis márka számos ügyfélt szerzett magának. Pamutpizsamák, hálóingek, fürdőköpenyek és fürdőruhák gyártásával foglalkozik.

Sensis hálóingek, pizsamák és fürdőköpenyek

Mi is bizalmat szavaztunk a Sensis márkának, és felvettük kínálatunkba az éjszakai fehérneműkből álló színes kollekciót: női pizsamákat, női hálóingeket és pamutfürdőköpenyeket. Bizonyos értelemben minden modell eredeti darab, kifejezi viselője stílusát és ízlését. Az ábrával díszített pizsamák és hálóingek különösen a fiatal lányok és nők körében keresett termékek. A fürdőköpenyekhez rendelkezésre állnak hálóingek és pizsamák, melyek szettként is megállják helyüket. Minden modell rendkívüli minőségű százszázalékos pamutból készül.

Sensis fürdőruhák

Az Ön által kedvelt kétrészes fürdőruhák sorát jól kiegészíti a Sensis fürdőruhakollekció. Minden modell érdekes egy-egy egyedülálló részlet által: kínálatunkban kettős vállpántos vagy a háton keresztben futó pántokkal ellátott fürdőruhákat találhat, az fürdőruhaalsón díszszalagok találhatók, stb. A fürdőruhák Carvico márkájú, olasz, kiváló minőségű textilből készülnek. Már most kíváncsiak vagyunk, vajon milyen kétrészes fürdőruhák szerepelnek majd a Sensis következő kollekciójában.