Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Női hálóingek - Taro

Megígérhetjük Önnek, hogy kollekciónk hálóingeiben csak kellemes álmokban lesz része. Hogy ezt honnan tudjuk? Mivel mindet felpróbáltuk. A pamutból készült, vidám mintázattal ellátott női hálóingeink ugyanolyan kényelmesek, mint a csipkével díszített szaténhálóingek. Gyönyörű, csábító és elegáns hálóingeket szerezhet be nálunk akár extra méretekben is, egészen 6XL-es méretig.

Lepje meg magát hálóinggel, amely örömöt szerezhet Önnek precíz kivitelével, kiváló minőségű anyagával és remek árával. Hálóingeink széles kínálatában minden bizonnyal Ön is megtalálja a legmegfelelőbbet, amelyben kiélvezheti a romantikus estéket vagy éppen a hétvégi lustálkodást.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Tulajdonság

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Hossz

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Ujj típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Anyag típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Minta

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Bekapcsolás
Dekoltázs

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Márka
Ár

5 840 - 12 880 Ft

18 termékek

A Taro márka termékei

A Taro cég létezésének kezdete óta minőségi pamutból készült pizsamák és hálóingek gyártására összpontosít. Már 1990 óta jelen van az európai piacon. Céljául a gazdag választékú, eredetien kidolgozott, férfiaknak, nőknek, lányoknak és fiúknak ajánlott termékskála-kínálatot tűzte ki rendkívül kedvező áron. Kínálatába beillesztetett kismama- és szoptatós hálóingeket és könnyű köntösöket is.

Taro pamutpizsamák és hálóingek 

A Taro márka minőségi termékeit képviselik a női pamutpizsamák és hálóingek, férfi pizsamák, és természetesen hálóingek és pizsamák lányoknak és fiúknak. A Taro a színes pamutpizsamák szimbóluma, nagy hangsúlyt fektet az eredeti kidolgozásra és a kényelmes alvásra. Választhat a nyári modellkollekcióból vagy a hűvösebb hónapokra szánt fehérneműk közül. A kínálat nyilván felkelti érdeklődését a hihetetlen mennyiségű, nyomtatott mintákkal, feliratokkal és mintázattal ellátott, megszámlálhatatlan színváltozatú modell által. A Taro pizsama otthoni ruházatként is megállja a helyét.

Taro szoptatós hálóingek

A gyermek megszületésével járó örömöt megsokszorozzák a kismama- és szoptatós hálóingek a Taro hálóing-kollekciójából. Minden bizonnyal első pillantásra megnyeri tetszését a praktikus, a kényelmes szoptatás érdekében kialakított kivágás és a bámulatosan egyszerű szabás, amely lehetővé teszi, hogy a terhesség szakasza szerint állítsa be a hálóingméretet. 

Taro minőségi női fürdőköpenyek

A Taro márka minőségi pamut fürdőköpeny-kollekciót is kínál. Biztos megörvendeztetik a kényelmes, könnyű anyagokból készült, közkedvelt egyszerű szabással rendelkező, övvel megköthető fürdőköpenyek. Nagyszerűen egészítenek ki minden Taro pizsamát vagy hálóinget pl. a szülészeten eltöltött idő alatt. A kínálatba besoroltunk nagyobb méretű Taro márkájú fürdőköpenyeket is. A Taro fürdőköpenyek pamutszövetből készültek, gallérral kiegészítettek.