Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Under Armour

3 termékek

Az UNDER ARMOUR® amerikai márka mögött több ismert arc áll

A cég sportfelszerelések gyártására összpontosít - cipőket és ruházatot állít elő. Központjuk Baltimore-ban van, de irodáik világszerte megtalálhatóak. Kevin Plank 1996-ban alapította meg a céget, mikor egy szintetikus anyagból előállított póló prototípusával állt elő. Idővel tökéletesítette a mikroszálakat felhasználó technológiát oly módon, hogy a termékek elvezessék a bőrről a nedvességet. A cég versenytársai közé világszerte ismert márkák tartoznak. Az UA cipők arcává a világhírű NBA atléta, Stephen Curry vált. A márka többek között arról is nevezetes, hogy Jordan Spieth PGA golfozó is partnerük.

A HeatGear® technológia szárazon tartja Önt

A speciálisan feldolgozott szövetnek hála az Ön bőre mindig száraz és hűvös marad, így mindig frissnek és könnyűnek érezheti magát. Ezt a HeatGear® technológia biztosítja, amely segítségével webáruházunk legtöbb terméke gyártott - capri leggingsek, hosszú leggingsek vagy a sportmelltartók. Az ezen technológia segítségével előállított anyagok 20°C fölötti hőmérséklethez tervezettek, ezért rendkívül légáteresztőek, az izzadságot pedig jól elvezetik a testről.

A Compression termékek a márka különleges szabásai közé tartoznak 

A kompressziós ruházat garantálja az egyedülálló komfortérzetet. Viselésekor a sportoló frissnek és könnyűnek érzi magát. A ruházat szabadidős tevékenységekhez ajánlott, de a legmegerőltetőbb aktivitásokhoz is megfelelnek. A kompressziós szabás biztosítja:

  • az erő és kitartás fokozását
  • az izmok rezgésének enyhítését, és azok gyors fáradásának kiküszöbölését
  • a térbeli testpozíció érzékelésének javítását
  • a jobb vérkeringést, és ezáltal a jobb vérellátást az izmokban, valamint azok gyorsabb regenerálódását