Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Sport- és fitneszruházat - Under Armour

Minden nő szeretné jól érezni magát. Fontos, hogy magabiztosnak érezze magát minden pillanatban és minden aktivitás közben. Szeretné nagyszerűen érezni magát és örülni minden egyes tornázásnak? Szerezzen be sportruházatot. A leggingsek és a sportmelltartók speciális szövetből készülnek, amelyek LYCRA® SPORT technológiával készülnek. Ez a szövet maximális kényelmet biztosít Önnek erdei futás és hegyi túrák alkalmával, vagy a konditeremben TRX-edzés vagy éppen jógázás közben.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Anyag típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Pántok
Ujj típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Dekoltázs

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Ár

10 210 - 15 730 Ft

4 termékek

Az UNDER ARMOUR® amerikai márka mögött több ismert arc áll

A cég sportfelszerelések gyártására összpontosít - cipőket és ruházatot állít elő. Központjuk Baltimore-ban van, de irodáik világszerte megtalálhatóak. Kevin Plank 1996-ban alapította meg a céget, mikor egy szintetikus anyagból előállított póló prototípusával állt elő. Idővel tökéletesítette a mikroszálakat felhasználó technológiát oly módon, hogy a termékek elvezessék a bőrről a nedvességet. A cég versenytársai közé világszerte ismert márkák tartoznak. Az UA cipők arcává a világhírű NBA atléta, Stephen Curry vált. A márka többek között arról is nevezetes, hogy Jordan Spieth PGA golfozó is partnerük.

A HeatGear® technológia szárazon tartja Önt

A speciálisan feldolgozott szövetnek hála az Ön bőre mindig száraz és hűvös marad, így mindig frissnek és könnyűnek érezheti magát. Ezt a HeatGear® technológia biztosítja, amely segítségével webáruházunk legtöbb terméke gyártott - capri leggingsek, hosszú leggingsek vagy a sportmelltartók. Az ezen technológia segítségével előállított anyagok 20°C fölötti hőmérséklethez tervezettek, ezért rendkívül légáteresztőek, az izzadságot pedig jól elvezetik a testről.

A Compression termékek a márka különleges szabásai közé tartoznak 

A kompressziós ruházat garantálja az egyedülálló komfortérzetet. Viselésekor a sportoló frissnek és könnyűnek érzi magát. A ruházat szabadidős tevékenységekhez ajánlott, de a legmegerőltetőbb aktivitásokhoz is megfelelnek. A kompressziós szabás biztosítja:

  • az erő és kitartás fokozását
  • az izmok rezgésének enyhítését, és azok gyors fáradásának kiküszöbölését
  • a térbeli testpozíció érzékelésének javítását
  • a jobb vérkeringést, és ezáltal a jobb vérellátást az izmokban, valamint azok gyorsabb regenerálódását