Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Vienetta Secret

17 termékek

A Vienetta Secret márkáról

A Vienetta Secret márka kiváló minőségű termékeket kínál: pizsamákat, hálóingeket és fürdőköpenyeket. A Vienetta Secret százszázalékos pamutból készült fehérneművel mutatkozott be, a termékek kidolgozottságára és minőségére valóban sokat ad. Figyelembe veszi a divatirányzatokat is, és azt szeretné, ha a Vienetta Secret egyedülálló, divatos modelleket hozna létre, melyet a női ügyfelek szívesen hordanak, és gyakran visszatérnek hozzá.

Vienetta Secret pizsamák és hálóingek

Az éjszakai fehérnemű kategóriáját nagy örömmel szélesítettük ki Vienetta Secret márkájú termékekkel, különös tekintettel a teltkarcsú hölgyeknek és kismamáknak ajánlott hálóingekre és pizsamákra, melyek akár házi öltözetként is viselhetőek. Különösen a széles termékpalettájú női pizsamák rendelkeznek eredeti mintakidolgozással és nyomott mintákkal, melyeket kínálatunk más márkái esetében nem megtalálhatóak. Kedvére válogathat a különböző érdekes nyomott minták, minták és játékos, változatos színek közül.  Rendelkezésre állnak nyári és teli pizsamák, valamint rövid ujjú hálóingek is.

A Vienetta Secret akciós fürdőköpenyei 

Akciós áron készültünk Önnek finom és puha fürdőköpenyekkel. Kellemes, ún. soft típusú anyagból (100%-os poliészterből) gyártottak. Rendelkezésre állnak kapucnis, övvel és két zsebbel ellátott változatai is több árnyalatban és népszerű mintákkal.