Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Visszaküldendő áru

 visszaküldési határidő (vásárlástól való elállás) törvényből kifolyólag 14 nap a  küldemény átvételétől számítva.

Amennyiben ezt a feltételt nem teljesíted, mi szeretnénk mégis a kedvedben járni, ezért csere lehetőségét kínáljuk: 

Hogyan lehet cserélni?

 • Töltsd ki  "formanyomtatványt", amit ITT tudsz letölteni. Töltsd ki a szükséges mezőket és a saját adataidat.
 • Ha nincs nyomtatód (vagy lehetőséged a formanyomtatványt kinyomtatni) mellékelj egy lapot, amire ráírod a kért adatokat a kért eljáráshoz (a visszaküldött termék neve, a vásárló adatai vagy a kiállított számla száma, a vásárló számla száma IBAN formátumban, SWIFT kód és a bank neve ahová a visszatérítést küldjük).
 • Küld el a csomagot a termékkel az alábbi címre: 

Frogman s.r.o. /  ID 1530E
East Gate Business park B1 - Magyar Posta
2151 Fót
Magyarország

Kérlek vedd figyelembe:

 • A címnek tartalmazni kell az ID 1530E-at. A Magyarországi csomagok számára a cím egy szállító társaság. A csomag onnan van továbbítva hozzánk Csehországba. A csere csak azután lesz feldolgozva, hogy a csomagot Csehországban átvettük. A Magyarországi szállító társaságtól 8-15 munkanapig tart, amíg megérkezik a csomag hozzánk. A megértést köszönjük.

Vagy közvetlenül a címünkre:

ELEGANT - ALOTEX
Nebory 585
73961 Třinec
Cseh Köztársaság

Az árut ne küldje utánvéttel – a küldeményt nem fogadjuk.
Az áruház irányába a szállítási díjat az ügyfél téríti.

Értesítsen bennünket az e-mail címre (info@alotex.hu) az elküldött csomagról, és kérjük, tüntesse fel a csomag vagy a bizonylat számát.

Hogyan tovább?

 • Az átvett terméket leellenőrizzük és kérdések esetén kapcsolatba lépünk.
 • A megadott számlára történő pénz visszafizetésre törvényből kifolyólag 14 napunk van onnantól, hogy a küldemény megérkezett hozzánk, Csehországba. Nálunk az ALOTEX-nél ezeket a visszatérítéseket rendszerint  2-5 napon belül intézzük.

Cserélni kívánt termék állapotának feltételei:

 • A termékeknek az eredeti csomagolásukban, sértetlenül, nem használt állapotban kell lenniük.
 • A termékek az eredeti címkékkel küld vissza, a címkéket ne vágd le!
 • Ha szeretnéd felpróbálni a terméket, azt csak alsóneműre vagy hasonló ruhadarabra szabad, ez alsónemű felpróbálására is vonatkozik!
 • A terméket nem szabad cigaretta, parfüm vagy más szagoknak kitenni.
 • A termékeket nem szabad semmilyen módon mosni vagy kezelni.
 • Ügyelj arra, hogy a termék doboza, csomagolása ne sérüljön meg. A terméket ne csak a termék csomagolásában/dobozában küld vissza. Csomagold be, hogy a csomagolás/doboz szállítás közben ne sérüljön meg. A sérült ajándék vagy díszdobozért költséget számítunk fel.
 • A felbontott harisnyanadrágokat semmilyen körülmények között nem lehet visszaküldeni, ami ugyanúgy vonatkozik a biztonsági higiéniai csomaggal ellátott termékekre is, amelyek nyilvánvaló higiéniai okok miatt nem téríthetők vissza. Ha szeretnéd megtudni, hogy ez a szabály vonatkozik-e valamelyik általad választott termékre, kérünk, fordulj hozzánk a következő e-mail címen: info@alotex.hu
 • Az utánvéttel visszaküldött csomagokat nem áll módunkban átvenni/elfogadni.

A vásárlástól való részleges elállás kiegészítő információi (a megrendelés részének visszaküldése)

 • Amennyiben a visszaküldött áru levonása után a megtartott áru értéke nem teljesíti a korábban felhasznált mennyiségi vagy hűség kedvezmény, vagy más kedvezményes vagy ajándék utalvány feltételeit, úgy annak az értéke leszámításra kerül a visszatérített összegből.

FONTOS MEGJEGYZÉSEK:

Kérjünk, hogy különös figyelmet fordíts a termékek csomagolására, és különös óvatossággal a párnázott bikiniknél és a melltartóknál keményített kosarakkal, hogy elkerüld az esetleges sérüléseket, és megelőzd a visszafordíthatatlan alakváltozást, rugalmasság elvesztését vagy torzulásokat.

Kérjük vedd figyelembe, hogy nem tudjuk elfogadni a visszaküldött termékeket, amelyek a helytelen csomagolás miatt a szállítás során megsérültek! Ezért erősen javasoljuk, hogy a terméket az eredeti csomagolásban küld vissza, illetve úgy ahogy tőlünk megkaptad.

Kérjük használj kemény, karton dobozokat abban az esetben, ha azokban kaptad meg a csomagot. Az ajándék doboz, amelyben a termék van elhelyezve, ne legyen az egyetlen védelem a szállítás során. Kérjük vedd figyelembe, hogy a papír és a nejlonzacskók, illetve a puha anyagból készült dobozok nem alkalmasak az áru visszaküldésére.

A helytelen csomagolás miatt felmerülő sérülések okozta költségeket a vásárló viseli, melyek, sajnos, levonásra kerülnek a visszatérítendő összegéből. Csere esetén nem áll módunkban elfogadni a kérelmet, és a csomagot kénytelenek leszünk visszaküldeni a vásárló költségére. Ezért erősen javasoljuk, hogy a terméket az eredeti csomagolásban küld vissza, illetve úgy ahogy tőlünk megkaptad.
Köszönjük!