Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Köntösök - Wanmar

Tudja, miért annyira ellenállhatatlanok, pihe-puhák és bolyhosak az ALOTEX Fehérnemű fürdőköpenyei? Mivel a legfinomabb és a legkellemesebb tapintású anyagokból készültek, mint a láma, frottír, pamut, viszkóz vagy szatén. A kellemes tapintású anyagot és meleg érzetet kiélvezheti televíziónézéskor a cipzáras fürdőköpenyben. A legmeghittebb hangulatot partnerével színesítheti a női szaténköntös érzéki színekben. A legszórakoztatóbb pillanatoknak pedig az egész családja örülhet például a vasárnapi reggeli közben. A nálunk beszerezhető fürdőköpenyek egyszerűen a legjobbak.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Anyag típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Minta

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Tulajdonság

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Hossz

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Kapucni
Bekapcsolás
Ujj típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Márka
Ár

13 780 - 20 680 Ft

23 termékek

A Wanmar cég - férfi és női fürdőköpenyek

Az 1993-ban alapított Wanmar cég elsősorban női és férfi fürdőköpenyek gyártásával foglalkozik. A színes fürdőköpenyek széles kínálatára összpontosít, amelyek divatos mintákban és változatos, érdekes részletekben gazdagok. A cég igyekszik rendszeresen új, a jelenlegi divatirányzatoknak megfelelő termékkollekciót létrehozni. A Wanmar kínálatában extra méretű, egészen 4 XL-es méretig terjedő fürdőköpenyeket is találhat. A Wanmar cég alapmottója a magas minőség és a barátságos árak összekapcsolása a legújabb gyártási technológiák alkalmazásával.

Minőségi Wanmar fürdőköpenyek hölgyeknek és uraknak

A Wanmar márka kollekciója első tapintásra (és pillantásra) lenyűgözött minket, így nem késlekedtünk termékeik beiktatásával kínálatunkba. A fürdőköpenyek a minőségi feldolgozás és a kiváló anyagválasztás által is kiemelkednek. Ezek olyan anyagok, mint a melegítő hatású termogyapjú, gyapjú, puha pamutdzsörzé vagy velúr - könnyű és természetesen hamar száradó anyagok. A fürdőköpenyek ideális társak fürdés vagy tusolás, relaxáció vagy szaunázás után. A termékek ízléses zsebekkel és övvel ellátottak, a cég ugyanakkor cipzáras fürdőköpenyeket is gyárt. Választhat kétfajta hosszúságú kapucnis vagy galléros fürdőköpenyek közül.

A Wanmar fürdőköpenyek eredeti designja

A fürdőköpenyek biztosan elbűvölik Önt eredeti részletgazdagságukkal és a sokszínű kialakításuk által. A Wanmar női fürdőköpenyek a gyönyörű színárnyalatok jelképei a barackszíntől a türkizkéken és a pasztellzöldön át a korallvörösig. A fürdőköpenyek a mai divatnak megfelelően gyakran csíkos vagy pöttyös mintásak. Az exkluzív Wanmar férfi fürdőköpenyek általában visszafogott sötét színekben gyártottak a zöldtől a kéken át a feketéig. Lezserek, ugyanakkor elegáns hatásúak.