Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

9fashion

20 termékek

9fashion márka

A 9 fashion márka küldetése, hogy a legmagasabb kényelmet nyújtsák a termékeik viselése közben. A márka a praktikussággal összekötött nőiességet képviseli a mai divattal elegyítve. Tudatosítják, hogy bőr a terhesség folyamán nagyon érzékeny, és ezért csak tanúsítvánnyal rendelkező, rugalmas anyagokat használnak és a szabásokat a kényelemre való tekintettel választják ki. Kizárólag természetes anyagokat használnak. A modelljeiket igazi szenvedéllyel tervezik és céltudatosan gyártják.  

Kismama toppok

Melyik kismama na vágyna kényelemre a várandósága alatt? Most elbúcsúzhat az XXl méretű kinyújtott pólóktól, amik senkinek sem állnak jól. Válasszon ki és viseljen egész terhesség és szoptatás alatt egy csinos toppot, amelyben minden pillanatban sikkes lehet. A 9fashion márka kínálatában minőségi viszkóz kismama és szoptatós toppokat találhat, amik biztosan nem fogják cserben hagyni. 

Kismama leggings

Várandóság alatt olyan nadrágot találni, ami nem csúszik, szorít vagy nyom igazi kihívás lehet. Merüljön el a kismama divatunk kínálatában, amelyből biztosan sikerül majd választani. A 9fashion olyan kismama leggings-eket válogatott össze, amik nem szorítanak, alkalmazkodnak a növekvő pocakhoz és visszahajtva akár terhesség után is viselhetőek.