Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Női fürdőköpenyek

A női fürdőköpenyeket kínálatunkba nagyon alapos válogatás után illesztettük be. Sikerült olyan fürdőköpenyeket kiválasztani, amelyek nemcsak gyönyörűek, hanem kiváló minőségűek, és főleg remek áron kaphatóak. Amennyiben szívesen lustálkodik könyvvel a kezében, minden bizonnyal hozzánk hasonlóan Ön is beleszeret cipzáras pamut fürdőköpenyeinkbe vagy cipzár nélküli változatukba. Egy egyedül otthon eltöltött ellazító estét arcmaszkkal, manikűrrel és pedikűrrel leginkább egy frottír fürdőköpenyben élvezhet ki igazán. Akár szabadidejében viseli a fürdőköpenyét, lustálkodik vagy fürdés után a lakásban hordja, nálunk biztosan ki tudja választani a megfelelőt.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Anyag típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Minta

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Hossz

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Kapucni
Ujj típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Csomagolás
Márka
Ár

4 490 - 26 830 Ft

246 termékek

Amennyiben szeretné ruhatárát kiszélesíteni ezzel a ruhadarabbal, biztosan örömére szolgál a nálunk beszerezhető pihe-puha fürdőköpenyek széles választéka, amelyeket rögtön, első tapintásra megszeret. Ugyanis pontosan ilyen fürdőköpenyeket találhat alotex.hu webáruházunk ezen kategóriájában.

A DKaren luxusmárka bolyhos fürdőköpenyei

A luxus és az Ön kényelme számunkra első helyen áll. Ezért kínálatunkba elsősorban a DKaren márkájú bolyhos női fürdőköpenyeket soroltuk be, amely Európa vezető gyártói közé tartozik. Választhatja a nagyon kellemes tapintású, kapucnis Diana fürdőköpenyt vagy a gallérral ellátott Eliza modellt. A frottíranyagból készült nyári változatok is kaphatóak, mint pl. a Velma, Marta, Inga és Etna.

A fürdőköpenyek sokféle színváltozatát és szabását választhatja

Tudjuk, hogy a megvásárolt fürdőköpeny kényelme és minősége mellett fontos Önnek a széles választási lehetőség is. Kínálatunkban valóban gazdag választékot talál fürdőköpenyekből, amelyben egy egész sor színkombinációt, szabást, hosszt és méretet kínálunk úgy, hogy a fürdőköpeny pontosan illeszkedjen alakjához, hogy rendkívül kényelmesnek és elegánsnak érezze magát benne.

Elég, ha átnézi fürdőköpeny-kínálatunkat, majd kiválasztja a megfelelő változatot, amely maximálisan kielégíti az igényeit. A fürdőköpenyek különféle nagyon kellemes anyaga választható, hogy minden nő és lány a lehető legkényelmesebbnek érezze. Rendelkezésre állnak velúr fürdőköpenyek is (felületük és szálhosszuk által a bársonyra emlékeztetnek), frottír fürdőköpenyek (kiváló nedvszívóképességgel), viszkóz fürdőköpenyek, pamut és egyéb típusú fürdőköpenyek is. A fürdőköpenyek övvel megköthetőek vagy cipzárral rögzíthetőek (lásd: cipzáras fürdőköpenyek).

Kiváló minőségű fürdőköpenyek remek áron

A fürdőköpenyek kiválasztása nemcsak az ár szerint kellene, hogy történjen, hanem a kialakítása, anyaga és minősége által is. Kínálatunkban mindent szépen egymás mellett találhat meg, így egyszerűen és jó áron szerezheti be a nagyon jó minőségű és kényelmes fürdőköpenyeket olyan vezető európai márkáktól, mint a DKaren, Wanmar, Sensis és más hasonlók. Akár melegítő hatású fürdőköpenyre, akár könnyű női köntösre esik választása, minőségében biztos lehet.

Az ezen gyártóktól származó fürdőköpenyek nemcsak kiváló minőséggel büszkélkedhetnek, hanem a legmodernebb divatirányzatokkal is tartják  a lépést. Így Ön biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb minőségű fürdőköpenyt választotta, amely egyben az utolsó divat szerint kialakított.