Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Szatén köntösök

A szaténköntöseinkre rendkívül büszkék vagyunk. Nemcsak hogy elegánsnak és csábítónak hatnak, de nagyon kényelmesek is.  A szaténköntös viselésekor bőre érezni fogja az anyag gyengéd érintését, amelyet télen-nyáron megkedvel majd. Kínálatunkban megtalálhatóak a csipkedíszítéssel ellátott vagy anélküli köntösök különféle szabásai. Hiszünk benne, hogy a virágmintás, a visszafogott rózsaszín árnyalatú vagy éppen a mélyvörös és kék színű szaténköntöseink megnyerik tetszését. A kínálatunkban szereplő luxus szaténköntösök kizárólag megbízható európai gyártóktól származnak, nagyon kedvező áron juthat hozzájuk.

 
Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Anyag típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Minta

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Hossz

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Kapucni
Bekapcsolás
Ujj típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Csomagolás
Tulajdonság

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Márka
Ár

8 690 - 26 830 Ft

75 termékek

Elegáns kivitelű luxus szaténköntösök

Minden nő és lány szeretne a lehető legelegánsabban mutatni bármilyen öltözetben, ugyanakkor a kényelem is fontos számukra. Amennyiben Ön is a nők ezen csoportjába tartozik, az exkluzív szatén női köntösök nagyszerű megoldást jelenthetnek. hogy mindezt elérje.

Az alotex.hu webáruházunkban általunk kínált szaténköntösök nemcsak nagyon kényelmesek, de rangos európai gyártóktól származó rendkívüli minőségű szaténból is gyártottak. A különféle elegáns megjelenésű szaténköntösök luxuskivitelének köszönhetően minden nő és lány valóban nagyszerűen érezheti magát, és maximálisan kiemelheti nőiességét.

Szaténköntösök olyan kivitelekben, melyek minden nőnek nagyszerűen állnak

Nálunk rengeteg különféle kivitelű szaténköntöst szerezhet be, ami a színváltozatokat, hosszt, szabást vagy a díszítést illeti. Egyszerűen juthat hozzá csipke- vagy más díszítésű szaténköntösökhöz bokáig, vádliig érő vagy térd feletti hosszal. Nagyon népszerűek a divatos széles ujjú és övvel ellátott szaténköntösök is. A kínálat valóban sokrétű, és az elegáns és utolsó divatot követő designnak hála minden nő és lány megtalálhatja a neki legmegfelelőbb darabot, ha olyan szaténköntöst keres, ami úgy áll majd rajta, mintha ráöntötték volna.

A szaténköntösöket ajándékdobozokban szállítjuk

Hogy valódi luxust tudjunk Önnek kínálni, ezeket az elegáns szaténköntösöket exkluzív ajándékdobozokba csomagolva szállítjuk. Ezáltal szaténköntöseinket rendkívüli luxusajándéknak is felhasználhatja, amely garantáltan örömöt szerez bármilyen alkalommal. Beszerezhet egy tökéletes összhangú együttest is: szatén hálóinget és szaténköntöst, vagy éppen szaténpizsamát és szaténköntöst.