Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Kismamaruhák

A várandósság időszaka alatt sem kell lemondania kedvelt öltözködési stílusáról. A kismamaruhák jól tárolhatóak, felvételük időt spórol Önnek. Ráadásul takarékoskodhat is, hiszen nem szükséges két ruhadarabot vásárolnia (kismamanadrágot és pólót).  

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Anyag típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Bekapcsolás
Dekoltázs

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Csomagolás
Ujj típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Minta

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Márka
Ár

8 400 - 17 480 Ft

17 termékek

Használja ki a mindennapos viseletre és ünnepi alkalmakra ajánlott kismamaruháinkra vonatkozó kedvező ajánlatunkat. Rendelkezésre állnak egyszínű vagy mintás ruhák is. Az általunk kedvező áron kínált kismamadivat csak Önre vár. 

PeeKaBoo kismamaruhák

A PeeKaBoo márkára mindig számíthat. A ruhákat mindig a részletek figyelembevételével hozzák létre. A kínálat sokrétű, színgazdag, ötletes és sikkes darabokat tartalmaz. A választott szövetek nagyon kellemes tapintásúak, kíméletesek a várandós nők érzékeny bőréhez.

További kismamadivat-kínálat

Használja ki kismamaöltözeteket és kismama-fehérneműket tartalmazó kínálatunkat, nem fogja megbánni. Csak nálunk találhat kedvező árú kínálatot ezen árukra, amelyek a lehető legkiválóbb minőségben készülnek. Takarékosan vásárolhat termékeket a terhesség és a szoptatás időszakára is. A legnépszerűbb darabokhoz tartoznak a terhességi és a szoptatós hálóingek és pizsamák. A nagy keresletre való tekintettel most további kismama-fehérneműket, kismamatunikákat, topokat, leggingseket, nadrágokat és nem utolsósorban kismamaruhákat is felvettünk kínálatunkba.