Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Kismama és szoptatós pizsamák

Az egyik legfontosabb dolog a leendő anyukák számára a kényelmes és pihentető alvás. Ennek elválaszthatatlan része a puhácska pizsama, ami sehol nem nyom és megadja az annyira áhított kényelmet.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Anyag típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Minta

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Bekapcsolás
Ujj típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Dekoltázs

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Márka
Ár

8 730 - 17 480 Ft

12 termékek

 Azonban nem minden anyuka kedveli a hálóinget. Amennyiben tehát a kétrészes  kismamapizsamát részesíti előnyben, nagyszerű hírrel szolgálhatunk Önnek. Kínálatunkban megtalálhat egy egész sor pamutból készült kismamapizsamát, amelyek speciálisan úgy kialakítottak, hogy jól illeszkedjenek az Ön kismamapocakjához, ugyanakkor figyelembe vegyék szoptatás alatt a gyermeke szükségleteit is.

Luxus kismamapizsama minőségi pamutból, kedvező áron

Az elégedett és nyugodt alvás a terhesség utolsó hónapjaiban már nem feltétlenül természetes, és Ön csak nehezen találja meg azt a testhelyzetet, amelyben Ön és gyermeke is kényelmesen és kellemesen érezheti magát. Miért kellene ráadásul a bevágó nadrágszegélyekkel és a túl szűk pólóval bajlódnia. Válasszon kínálatunk exkluzív kismamapizsamái közül, amelyek 100%-os fésült pamutból készültek, így Önt alvás közben csak az apró szeretetcsomagja fogja olykor zavarni. Kismamapizsamáink S-estől XXL-es méretig állnak rendelkezésére, és minták vagy színek széles skálájából válogathat. Közkedveltek például a finom virágmintákkal díszített vagy a divatos antik rózsaszín színű pizsamák.

Kismamapizsama – az Ön nagyszerű segítője szoptatás alatt

Kínálatunk minden kismamapizsamája úgy tervezett, hogy végigkísérje Önt a gyermek megszületése utáni első hónapokban is, és maximálisan megkönnyítse Önnek a megerőltető éjszakai szoptatást. Mivel az Ön aprósága sokszor felébred éjszakánként, a szoptatáshoz kialakított pizsamadekoltázs lehetővé teszi a gyors és kényelmes etetést egyszerűen a szegély szétkapcsolásával.

Nem kell kompromisszumokat kötni - a kismamapizsama jól áll minden alakon és nagyon praktikus

A kínálatunkban található szoptatós pamutpizsamák többsége kényelmes háromnegyedes nadrággal rendelkezik, melyek a téli és nyári időszakban is viselhetőek. A felső rész ingszerű, rövid ujjú, mell alatti szabással, amely gyakran megkötős kialakítású, V-alakban kivágott. Ez a szabásvonal jól mutat majd Önön, ugyanakkor nagyon praktikus és csinos is. Kismamapizsamáinkat olyannyira megkedveli majd, hogy szívesen tölti bennük délelőttjeit. Egy szép kismamapizsamában nem kell tartania egy nem várt látogatástól sem!

Szeretné jól érezni magát nappal is? Szerezzen be kínálatunkból kismama-fehérneműt!