Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Alsónemű kismamáknak és várandós hölgyeknek - TIPP

A pocakja megállíthatatlanul növekszik, egyre feltűnőbb az öltözet alatt, és Ön egyre inkább azon kapja magát, hogy a küllem és divattrendek helyett a kényelmet és az otthoni nyugalmat részesíti előnyben? Válasszon kismamáknak való fehérneműink széles választékából, így nem kell kompromisszumokat kötnie.

Olvasson tovább
11 termékek

Az ALOTEX.HU puha, pamutból készült pizsamákat kínál várandósoknak és praktikus hálóinget várandósoknak 100%-os pamutból, amelyek nemcsak kényelmesek, hanem rendkívül csinosak is. Nem feledkeztünk meg a kismamaalsókról és a szoptatós melltartókról sem. A kismama-alsóneműket választékunkban S-es mérettől XXL-es méretig kínálunk, néhány modell extra méretekben is rendelkezésre áll raktárunkban.

Pamut kismamahálóing – kényeztesse magát és kisbabáját

A minőségi kismamahálóing nélkülözhetetlen társa lesz nemcsak a várandóssága és a nehéz, szülészeten eltöltött idő alatt, hanem praktikus segítőtársává is válik a kisbabájával eltöltött első pár hónapban. Amennyiben azon gondolkodik, vajon van-e értelme erre a néhány hónapra speciális hálóinget beszerezni, ne feledje, hogy a kismamahálóinget úgy varrták, hogy a laza szabásnak köszönhetően kényelmesen puha pamutba burkolja az Ön hasát, ráadásul kényelmes és gyors szoptatást tegyen lehetővé. Mindez az ötletesen megoldott dekoltázsnak vagy a praktikus patentos vagy gombos összekapcsolásnak köszönhető. Kényeztesse magát és kisbabáját a megérdemelt kényelem által. A kismamahálóing tehát több hónapig jó szolgálatot nyújthat Önnek. Ha a kismamahálóinget minden előnyével együtt egyszerűen mégsem kedveli, válasszon nagyszerű kismamapizsamáink széles választékából!

Kismamapizsamáink - Minőségi anyag, elsőrangú kidolgozás és csinos szabás

A kismamapizsamáinkat kínálatunkban általában háromnegyedes nadrágrész és csinos, mell alatt szabott felsőrész kombinációja alkotja speciálisan a szoptatáshoz kialakított dekoltázzsal. A kismamapizsamákat különféle színváltozatokban és mintákkal kínáljuk, S-es mérettől XXL-es választhatóak. Minden pamutpizsama gondosan, első osztályú, puha pamutból varrott, tapintásra kellemes, így maximális kényelmet nyújt Önnek a várandósság és a szoptatás ideje alatt. A rövid ujjú pizsama ráadásul kiválóan ötvözhető kínálatunk a divatos pamutköntöseivel!

A pocakja megérdemli a kényeztetést a kismama-fehérneműben

A kerekedő pocak kétségkívül az öröm és büszkeség forrása minden leendő anyuka számára, ugyanakkor azonban előbb-utóbb öltözködéskor kiemelt komplikációk forrásává válik. Amennyiben kényelemre vágyik, és nem szeretné szépen kerekedő idomait elcsúfítani a nem túl vonzó bevágó varrások által, szerezzen be speciális kismama-fehérneműt. A praktikus kismamaalsók speciálisan úgy kialakítottak, hogy sehol ne nyomjanak, és finoman kövessék az Ön vonalait, így az Ön mindennapos megfizethetetlen segítőtársaivá válnak.