Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Férfi alsónemű - Henderson

A férfiak is szeretik, ha kitűnő minőségű alsóneműt vehetnek fel, amelyben kellemesen érzik magukat és elegánsan mutatnak. Pontosan ilyen férfi alsóneműt találhat webáruházunk széles skálájú választékában.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret

Paraméterek

Méret
Csomagolás
Márka
Ár

4 790 - 8 990 Ft

7 termékek

Öltözzön Henderson márkájú luxusfehérneműbe, a gyártó már 1998 óta jelen van a piacon. Nemcsak férfi alsóneműt gyárt, mint pl. az alsónadrágok, boxeralsók, pizsamák és fürdőköpenyek, hanem női fehérneműt, fürdőruhákat és hálóingeket is. Elsősorban a modern és időtlen dizájnra, az anyagok minőségére, a precíz kidolgozásra és a színekre összpontosít. A Henderson márkájú öltözet mindennapos viseletként tökéletes. 

Henderson márkájú férfi alsónemű

A férfi alsóneműk anatómiailag formáltak, kényelmesek és puhák. Varrásmentesen kidolgozottak, így sehol nem szorítanak. A modern színeket a férfiak minden korosztálya biztosan megkedveli majd. A Henderson márkájú férfi alsónemű szépen illeszkedik az alakhoz, minden kényelmet szerető férfi számára megfelel.

Fürdőköpenyek, pizsamák és hálóingek

A női és férfi pizsamák kiváló minőségű anyagokból varrottak, színek és minták széles választékával keltik fel a figyelmet. Hosszú és rövid pizsamákat is kínálnak. Ráadásul a nők számára a gyártó hálóingeket is készít, amelyek légiesek és maximálisan kényelmesek. A fürdőköpenyek finom tapintásúak, viselésük egész ideje alatt kellemesen érzi majd magát bennük. Az összes Henderson márkájú öltözék kényelmes és egyszerűen karbantartható.