Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Henderson

25 termékek

Öltözzön Henderson márkájú luxusfehérneműbe, a gyártó már 1998 óta jelen van a piacon. Nemcsak férfi alsóneműt gyárt, mint pl. az alsónadrágok, boxeralsók, pizsamák és fürdőköpenyek, hanem női fehérneműt, fürdőruhákat és hálóingeket is. Elsősorban a modern és időtlen dizájnra, az anyagok minőségére, a precíz kidolgozásra és a színekre összpontosít. A Henderson márkájú öltözet mindennapos viseletként tökéletes. 

Henderson márkájú férfi alsónemű

A férfi alsóneműk anatómiailag formáltak, kényelmesek és puhák. Varrásmentesen kidolgozottak, így sehol nem szorítanak. A modern színeket a férfiak minden korosztálya biztosan megkedveli majd. A Henderson márkájú férfi alsónemű szépen illeszkedik az alakhoz, minden kényelmet szerető férfi számára megfelel.

Fürdőköpenyek, pizsamák és hálóingek

A női és férfi pizsamák kiváló minőségű anyagokból varrottak, színek és minták széles választékával keltik fel a figyelmet. Hosszú és rövid pizsamákat is kínálnak. Ráadásul a nők számára a gyártó hálóingeket is készít, amelyek légiesek és maximálisan kényelmesek. A fürdőköpenyek finom tapintásúak, viselésük egész ideje alatt kellemesen érzi majd magát bennük. Az összes Henderson márkájú öltözék kényelmes és egyszerűen karbantartható.