Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Női alsóingek, trikók

Az Ön tökéletes kényelméért kínálatukba besoroltunk női trikókat is. Minden bizonnyal kihasználja majd nemcsak az öltözet alatt a téli időszakban, hanem topként is a forró nyári napokban. A trikók elegáns kivitelének hála senki nem fogja észrevenni, hogy "alsóinget" visel. Keskeny és szélesebb pántokkal ellátott, csipkével díszített trikókat is kínálunk Önnek. Minden női trikó első osztályú pamutból készült, remek áron juthat ezekhez a termékekhez.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Anyag típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Minta

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Ujj típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Dekoltázs

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Csomagolás
Márka
Ár

3 290 - 4 940 Ft

16 termékek

 A trikókat hordhatja farmernadrághoz és könnyű nyári szoknyához vagy akár strandrövidnadrághoz. Különböző szélességű vállpántok közül válogathat.

Kellemes anyagú trikók

Csakis kényelmes, az elasztikus szálak optimális keverékén alapuló, különleges anyagból készült trikókat választottunk ki Önnek. Ennek köszönhetően a trikó tökéletesen illeszkedik az alakjához, és remekül mutat majd Önön. Rendelkezésre állnak pamuttrikók, modálszálas trikók, valamint puha viszkózból és légies mikorfibrából készült darabok is.

Sportos és elegáns női trikók

Minden nő számára tudunk megfelelő trikót ajánlani. A sportos trikót bármely aktivitáshoz viselheti felsőként. A hideg téli napokon biztosan kihasználja majd a trikót az öltözék alatt. A réteges öltözet így megadja a szükséges kényelmet és meleget. Némely női trikó megfelel nyári topként mindennapos viseletre is.