Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Kismama-fehérnemű

Nem szükséges hangsúlyoznunk, hogy az Ön alakja és szükségletei mennyire átalakulnak a terhesség és a szoptatási időszak alatt. Az ezen változással teli időszakhoz a ruhatárának is alkalmazkodnia kell oly módon, hogy Ön és a gyermeke is a lehető legjobb kényelemben részesüljön, ugyanakkor szépnek és magabiztosnak érezze magát.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Anyag típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Minta

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Bekapcsolás
Csomagolás
Márka
Ár

2 390 - 13 030 Ft

26 termékek

 A kismama-fehérneműk kategóriájában rengeteg nagyszerű segítőt találhat, amelyeknek köszönhetően nem kell majd bajlódnia a kerekedő alakját nem éppen esztétikusnak mutató, fájdalmasan bevágó szegélyek miatt, vagy aggódnia a házon kívüli szoptatás kényelmetlensége miatt. A leendő anyukák alapvető ruhadarabjaihoz főként a kismamaalsók és a szoptatós melltartók tartoznak.

Kismama-fehérnemű – segítség a mindennapokban

A megfelelő fehérnemű kiválasztása a várandósság alatt különösen fontos, nem kellene alábecsülnie. Természetesen nemcsak a külső megjelenésről van szó, vagy az alakot deformáló bevágásokról és a nem túl szép nyomásfoltokról, hanem az Ön és a gyermeke egészségéről is. A terhesség alatt hányingere lehet, légzési panaszai, hasfájása vagy egyéb nőgyógyászati panaszai. A jól megválasztott kismama-fehérnemű, amely sehol nem nyom, jó légáteresztő-képességgel rendelkezik és gondosan, minőségi anyagokból varrott, segíthet Önnek a problémák enyhítésében, valamint szabadságérzetet is nyújthat.

Kismamaalsók

Kínálatunkban minőségi, ejtett ülepű kismamaalsókat találhat, amelyek nagyszerűen alkalmazkodnak a növekvő pocakhoz, így minden egyes napon kényelmet biztosítanak Önnek.

Szoptatós melltartók

A szoptatós melltartót szerezze be már a várandósság vége felé, kényelmesebbek ugyanis, mint a hagyományos, merevítőkkel és párnázással ellátott melltartók, így néhány hónapon át tehet jó szolgálatot Önnek. A szoptatós melltartók feltétlenül szükségesek az újdonsült anyukák számára, kihasználhatja őket már a szülészeten eltöltött első napokban is. A lecsatolható kosaraknak hála kisbabáját gyorsan és kényelmesen szoptathatja nemcsak otthon, hanem utazáskor vagy nyilvános helyen is.