Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Milyen típusú női alsókat kínálunk?

Az Alotex Fehérnemű webáruház kínálata valóban széles. Vásárolhat pamutalsókat, de mikroszálas alsókat is, csipkével ellátott változatokat, teljes csipkealsókat, különféle mintázattal díszítetteket vagy varrás nélküli alsókat. Választékunkban találhat (Brubeck márkájú) termo fehérneműt, kismamaalsókat és alakformáló fehérneműt is. Nálunk beszerezhet különálló fürdőruhaalsót is.

Klasszikus szabású alsók

Mindenféle alakkal rendelkező hölgynek jól áll, kényelmes szabásának köszönhetően megfelel mindennapos viseletként. Ezt a típust a Női alsók részben találhatja meg.

Női alsónadrág (boxerek, sortok)

A boxerek nagyon csábítóak tudnak lenni. A csípőre terelik a figyelmet, ezért kiemelik azt. Mindennapos viseletként is megállják helyüket, a nadrágrész hossza különböző alakú hölgyeknek áll jól. Egy próbát mindenképp megér az extra hosszú szárral rendelkező Sonia 080 boxer. A Női boxerek részben állnak rendelkezésre.

Tanga

Kiemeli a fenék vonalait, amely minden bizonnyal felkelti a figyelmet. A tangák szabása is különféle lehet, csak az Ön választásán múlik. Különösen jól mutatnak a varrás nélküli tangák (pl. Arys, String panty). A Tanga részben vannak kiállítva.

Brazil alsók (kivágott)

Olyan alsókról van szó, amelyek hátsó része magasabban kivágott. A kevésbé kényelmes tanga és a túlzottan hétköznapi alsók ötvözeteként jöttek létre. A brazil alsók jelenleg a legkedveltebb szabású alsók közé tartoznak, hiszen alkalmasak mindennapos viseletre, ugyanakkor rendkívül érzékieknek hatnak.  A brazil alsók a Női alsók részben megtalálhatóak. A karcsú nők mindenféle típusú alsót megengedhetnek maguknak, de leginkább a tangákban és az alacsony derékrésszel rendelkező brazil alsókban mutatnak jól.

Csípőalsók (alacsonyabb derékrésszel)

Modern szabású alsókról van szó, amelyek az alacsonyabb derékrészű ruhadarabok speciális szükségleteként jöttek létre - pl. farmerekhez és sortokhoz. A vékony, feszes hasukat szívesen megmutató nők kedvelték meg igazán. Csípőszabással a tangák, brazil alsók és a boxerek is rendelkezhetnek. A Csípőalsók részben állnak rendelkezésre, ahol klasszikus típusú csípőalsókat találhat. A bikinialsók keskenyebb oldalsó résszel vannak ellátva.

Magasabb derékrésszel rendelkező alsók

A magasabb derékrésszel rendelkező alsók elsősorban a molett hölgyeken mutatnak jól. Elfedik az apróbb tökéletlenségeket, finom alakformáló hatásuk lehet. Viselésük kellemes lehet a kimondottan vékony nők számára is. A Magas derekú alsóneműk részben találhatja meg őket. Azoknak a hölgyeknek, akik szeretnék hasukat kissé leszorítani, az alakformáló fehérneműket ajánljuk.

Francia alsók

Ezek az alsók nagyon rövid (szinte nem kivágott) nadrágrésszel rendelkeznek. Sportos és elegáns, csipkedíszítéssel ellátott változata is gyártott. Hasonló ruhadarabok az ún. panty alsók is - amelyek tulajdonképpen csípőalsók különféle hosszal rendelkező nadrágrésszel. Ezek az alsók a Női boxerek részben megtekinthetőek és megvásárolhatóak.