Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Mit hordanak majd idén ősszel a hölgyek a hálószobában?

Pamut - a világ legkedveltebb anyaga

Ahogy telnek-múlnak a hónapok a naptárban, lassan beköszöntenek a didergős reggelek és esték. Semmi gond: pizsama kell, méghozzá hosszabb ujjal és nadrággal. A pamut továbbra is a legjobb anyagok közé tartozik - mindannyian szívesen nyúlunk hozzá, mert fantasztikusan puha, nem szállt el az ára, és bírja a gyakori mosást. Érdekli, milyen pamutpizsamák diktálják majd a trendeket? Van néhány tippünk, mit kell vásárolnia.

 

Ezek lesznek 2018 telének legtrendibb pamutpizsamái

Az édes álomra egy aranyos róka és egy vicces felirat is ráhangolhat. Kedves meglepetés lehet a nadrág meghúzható madzagja, vagy a praktikus oldalzsebek. Ráadásul ugyanilyen mintájú pizsamával kislányának is kedveskedhet (104-158-as méretben).

Pihe-puha álmot ez a kedvelt mintájú pizsama biztosít, a szerelem színében. Ha kárómintáról van szó vörös vagy szürke színkombinációban, egyértelmű a választás: ez a gombos pizsama kell. 

Javíthatatlanul romantikus? Talán jól jöhet ez a kolibris, lágy pasztellszínekre hangolt pizsama, háromnegyedes ujjszabással

Gyönyörű, divatos pizsamáért nem kell messzire mennie. Ha szereti a virágmintát, megkedvelte a sötétkék színt, és szívesen kísérletezik érdekes, merész szabásokkal, akkor a Rosalie pizsamát Önnek találták ki. 

Ha kicsi hercegnőjének keres pizsamát, válassza ezt a közkedvelt macskás darabot. A legkisebb méretek (86-140) mandzsettát is kaptak. A nagyobb hölgyeknek (146-158) a Gabi változat szól, anyuci pedig a Gala pizsamában villoghat. Ugyanolyan pizsama az egész családnak? Igen, mert ez nem csak vicces ötlet, hanem nagyszerű ajándék is!