Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

L&L fürdőköpenyek - Szeretettel létrehozott az otthoni kényelemért

Hogyan található meg az otthoni boldogság? Fürdőköpenyben!

Két kisgyermek édesanyja vagyok, és olyan korszakukban vannak, mikor igazgyöngy minden szavuk, és minden dologra egyszerűsítve tekintenek.  Nemrégiben első osztályos kisfiam arról beszélt, mi volt ebédre az iskolában, körülbelül így írta le: "Képzeld el, ebédre rántott húst kaptunk, de hal volt benne. A halnak rántott húsos takarója volt!Egy másik alkalommal bundás almát készítettem. Mikor a gyerekek meghallották, hogyan nevezik ezt az ételt, a fürdőköpenyeikért szaladtak, és szerették volna, ha az egész család felveszi. Mulatságos látvány lehetett - a család fürdőköpenyben, az almák bundában. Azóta nem is esszük másképp ezt az ételt.

A fürdőköpenyek a családi nyugalmat testesítik meg - így kellene lennie. Legyen bármilyen elképzelésük is a családi boldogságról - a kényelmes fürdőköpeny minden bizonnyal hozzájárul ehhez. Egy cseh dalszerző szavai szerint: "Mindenütt csak akkor lehet jó, ha otthon a lehető legjobban érezzük magunkat."

 

L&L: a minőség és puhaság megtestesülése

Már több mint 20 éve hoz kényelmet otthonainkba az L&L márka minőségi fürdőköpenyei. Különféle anyagú fürdőköpenyeket készítenek, amelyek a visszafogott hímzéseik és mintáik által rendkívül eredeti darabok. A férfi és női fürdőköpenyeket egészen biztosan megkedveli Ön is. És hogy mit kínál ez a márka? Meleg kapucnis plüssfürdőköpenyeket, vékony pamut- és bambuszfürdőköpenyeket, valamint frottírfürdőköpenyket.

                       

3 L&L bolyhos fürdőköpeny télre - elengedhetetlen darab Ön számára is 

 

A Kola bestseller női fürdőköpeny

Szép, kapucnival ellátott női fürdőköpenyt keres elérhető áron? Akkor éppen rátalált erre a darabra. A Kola fürdőköpeny verhetetlen. Anyaga pihe-puha, finom, és gyorsan felmelegíti Önt. Praktikus zsebekkel ellátott, kedves szívmintával díszített, két hosszban és két színváltozatban gyártott.

 

Az örökzöld George fürdőköpeny

Hogy mennyire mutatós lehet egy férfi fürdőköpeny? A George fürdőköpeny a szépségversenyeken minden bizonnyal előkelő helyezést érhetne el. A modern férfiak minden igényének megfelel - zsebei, kapucnija, semleges színe, térd alá érő megfelelő hossza van, és éppen a szükséges meleget biztosítja. Hímzéssel díszített, amely azt állítja, amit minden férfi hallani szeretne: hogy Ő a Best of the best.

 

 

Az új Butterfly női fürdőköpeny

Hosszú fürdőköpeny négy színváltozatban? Ez új dolog. A Butterfly fürdőköpeny tetőtől talpig megmelengeti Önt, és biztosan tetszeni fog Önnek kedves pillangós hímzése is. Tökéletes a hosszú téli estékre televíziózáshoz. 

 

  Jára az ALOTEX.hu-ból