Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Gyerek-ágyneműhuzat

Szerezzen örömet gyermekeinek az általuk népszerű hősökkel díszített ágyneműhuzattal. A leghíresebb mesék és filmek sokféle motívumai közül választhat. Az ágyneműhuzatok 100%-os pamutból varrottak, ezért légáteresztőek és tökéletesen szívják be az izzadságot. Ráadásul nagyon kellemes tapintásúak, megfelelnek az érzékeny gyermekbőr esetén is. A paplan mérete 140x200 cm, a párnáé 70x90 cm.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Ár

8 990 - 14 920 Ft

43 termékek

A gyerekek több időt töltenek alvással, mint a felnőttek. Az alvás minőségének ezért első helyen kellene állnia. A Faro márka 100%-os, puha pamut ágyneműje támogatja az egészséges és kényelmes alvást. Amennyiben gyermekének kedvelt mesehőst választ, az ágyneműt minden bizonnyal megszereti.

Mik a trendek a gyermekek világában?

A fiúk legnépszerűbb figurái közé már évek óta besorolhatjuk Pókembert vagy Woodyt a Toy Storyból. A lányok kedvence Minnie egér vagy Peppa malac.  Az utóbbi évek újdonságai közé tartozik Anna és Elza a Jégvarázsból, akiket valóban mindenütt láthatunk, akárcsak az elbűvölő Vaianát. A fiúk esetében utóbbi időben nagy népszerűségnek örvendenek és elterjedtek a The Avengers (Bosszúállók) film figurái és Villám McQueen.

A legkisebbeknek

A kisebb gyerekek biztosan megkedvelik Bobot, a mestert, az Oroszlánkirályt vagy Thomast, a gőzmozdonyt ábrázoló ágyneműhuzatokat. Népszerű Szófia hercegnő, Micimackó vagy a Mancs őrjárat is.