Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

TOP női fürdőruhák 2021

A nyár már az ajtón kopogtat, és még nincs fürdőruhája az idei szezonra? Akkor itt a beszerzésének legfőbb ideje. Előkészítettük Önnek a 2021-es év TOP női fürdőruháinak listáját, amelyből minden hölgy kiválaszthatja a neki legmegfelelőbbet. Tekintse meg, mi a menő idén, és válasszon olyan fürdőruhát, ami leginkább passzol Önhöz.

Egyrészes fürdőruhák és tankinik

Lehet, hogy meglepődik, de a szezon slágerei az egyrészes fürdőruhák és a tankinik. Az egyrészes fürdőruhák új kollekciója elegáns és karcsúsító szabásokat kínál minden méretben. A tankinik, avagy a ruhaszerű fürdőruhák szépen eltakarják a problémás területeket, ráadásul valóban ellenállhatatlannak hatnak. Mindkét típus megfelel molett vagy teltebb keblű hölgyeknek is.

Hagyományos kétrészes fürdőruhák

A kétrészes fürdőruhákban soha nem fog csalódni. A fürdőruhák szabását az alaktípusa szerint válassza ki, hogy az előnyeit emelje ki. A homokóraalkat számára bikini a tökéletes választás. Amennyiben kisebb mellei vannak, válasszon push-up vagy díszített fürdőruha-melltartót. Ezzel ellentétben a teltebb keblű hölgyeknek a merevítős melltartókat vagy a szélesebb vállpántú melltartókat ajánljuk. A kétrészes női fürdőruhákat szettként is megvásárolhatja, vagy saját maga is kombinálhatja a felső- és alsórészt pontosan az elképzelése szerint.

Plavky Briella modré
Briella kék fürdőruha
Plavky Ruby černé
Ruby fekete fürdőruha

Nem szeretne sokat költeni a fürdőruhára? Fürdőruha-kiárusítást készítettünk elő Önnek, ahol rendkívüli áron találhat női fürdőruhákat.

Tipp Önnek

Hozzon létre tökéletes nyári öltözetet strandruhák vagy pareók segítségével. A nyári pareók finom tapintásúak, könnyedek és számos módon viselheti ezeket. Tekintse meg 6 nagyszerű tippünket a pareo megkötéséhez.

Načítám