Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Hogyan érjünk el tökéletes alakot?

Tökéletes alakról és csábító domborulatokról álmodik? Akkor biztosan felkeltik figyelmét a karcsúsító és alakformáló fehérneműk. Rengeteg ember meg van győződve arról, hogy az alakformáló fehérnemű csak molett hölgyeknek felel meg. A fehérnemű ugyan akár két mérettel is képes karcsúsítani az alakot, de minden nő viselheti ezeket. Az alakformáló fehérnemű nemcsak karcsúsít, hanem szépen formálja is az alakot, így minden tökéletlenséget képes elrejteni, az előnyöket pedig kiemelni, legyen S-es vagy 3XL-es mérete.

Stahovací body Vanilla
Vanilla alakformáló body
Vysoké stahovací kalhotky Vala
Vala magas derekú alakformáló alsónemű

Az alakformáló fehérnemű rengeteg tökéletlenséget képes megoldani

Ha a megereszkedett bőrtől szenved pl. szülés vagy fogyás után, az alakformáló fehérnemű remek választás lehet. Ráadásul a zsírpárnák és a nem kellően feszes alak problémáját is megoldja. Több típusú alsónemű választható, legyen szó a hátsó, a csípő, a derék vagy akár a combok feszesítéséről. A fehérneműk nagy előnye, hogy a ruházat alatt észrevétlenek, ezért bármilyen alkalomra viselheti ezeket. Sőt, manapság az alakformáló fehérnemű csipkével díszített is lehet, ezért valóban elegánsnak hat.

Az alakformáló fehérneműk típusai

Kínálatunkban több típusú alakformáló fehérneműt találhat. A leggyakoribbak az alakformáló bugyik. Ezek többféle kialakítással rendelkezhetnek. A magas derekú (köldök alá érő) alakformáló bugyik, vagy az egészen a mell alá érő bugyik szépen karcsúsítják nemcsak a csípőt és a hátsót, hanem a hasat és a derekat is.

Az alakformáló body egy praktikus ruhadarab. Tökéletes sziluettet hoz létre. Karcsúsítja a csípőt, a hátsót, a derekat és a hasat is. Az alakformáló body előnye, hogy nincsenek kosarai, ezért bármilyen melltartót alávehet (domborulatai kiemeléséhez javasoljuk push-up melltartó választását). Az utolsó típus az alakformáló hálóing, amely a combokat is formálja.

Hová milyen szabás felel meg?

Alakformáló fehérneműt keres testhezálló ruha alá? Nagyszerű választás lehet az alakformáló hálóing vagy az alakformáló body, amelyek gyönyörű alakot hoznak létre. Fontos, hogy a hálóing vagy a body vállpántokkal rendelkezzen, amely megakadályozza a fehérnemű lecsúszását például tánc közben. Ha az átlagos mindennapokra keres valamit, az egyszerűen felvehető alakformáló bugyik tökéletesek, vagy választhat az ágyéki területen összekapcsolható bodyt is. 

Stahovací košilka Vika
Vika alakformáló hálóing

Tanácstalan, hogyan törődjön az alakformáló fehérneművel? Olvassa el néhány tippünket a hogyan törődjünk helyesen az alakformáló fehérneművel c. cikkünkben, hogy a fehérneműk megőrizhessék minden eredeti tulajdonságukat.

Načítám