Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Neglizsé - hálóing, amelyben tündökölni fog

A könnyed neglizsének fontos helye van a női ruhatárbanSzatén vagy viszkóz hálóingről, csipkeszettről vagy luxushálóingről van szó. Azonban mindig éjszakai fehérneműt jelent, amelynek fontos, hogy kiemelje a női domborulatok szépségét. A férfiak szívesen ajándékoznak neglizsét partnereiknek ajándékként különféle alkalmakra. Amennyiben pedig saját magának szerez be neglizsét, ez természetesen jó választás. Kínálatunkban most rendkívüli újdonságokat talál a Donna, DKaren, Esotiq vagy az Obsessive gyártóktól.  Minden bizonnyal értékelni fogja plus size neglizsékínálatunkat is. Ajándékcsomagolásuk is ízlésesnek hat.

Greta neglizsé moletteknek

A hálóing viszkózból készült elasztán és poliamid hozzáadásával, ezért nagyon kellemes tapintású. Csipkével díszített rövid ujjai vannak. Kényelmes és apró masnival ellátott. V kivágással rendelkezik. A hálóinget ajándékdobozban kapja kézhez.

Liset párnázott kosarakkal rendelkező neglizsé

A hálóing kényelmes microfiber anyagból és piros színű elasztikus csipkéből készült. A kosarak belevarrott szivacsos párnázással rendelkeznek, így tökéletesen rögzítik a kebleket. A vállpántok szélesek és rugalmas gumi segítségével fixáltak. A hálóing V kivágással ellátott, alsó része lazább szabású.

Frances szaténneglizsé, piros

A hálóing gyönyörű, háromszög alakban szabott csipkerészletekkel ellátott, ami elegánsnak hat és optikailag karcsúsít. A kosarak párnázás nélküliek, szaténanyaggal béleltek. A hálóinget ajándékdobozban kapja kézhez.

810 csábító neglizsé és tanga

A hálóing lazább szabású a csípő és a has területén. Vékonyan párnázott, mély kivágással rendelkezik. A vállpántok állíthatóak. Finom tapintású rugalmas anyagból és virágos csipkéből készült. A tanga egésze fehér és sima anyagú. A szett dobozba csomagolt.

Yassmyne csipkeneglizsé és tanga

A hálóing praktikus összekapcsolással rendelkezik a háton, ezért remekül illeszkedik az alakhoz, jól passzol. A kosarak béleltek és fekete, meghosszabbított végű masnival díszítettek. Az alsó szegélyt finom rojtok és lekerekített szabás díszíti. A szett dobozba csomagolt.