Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Köntösök - Madlen style

Tudja, miért annyira ellenállhatatlanok, pihe-puhák és bolyhosak az ALOTEX Fehérnemű fürdőköpenyei? Mivel a legfinomabb és a legkellemesebb tapintású anyagokból készültek, mint a láma, frottír, pamut, viszkóz vagy szatén. A kellemes tapintású anyagot és meleg érzetet kiélvezheti televíziónézéskor a cipzáras fürdőköpenyben. A legmeghittebb hangulatot partnerével színesítheti a női szaténköntös érzéki színekben. A legszórakoztatóbb pillanatoknak pedig az egész családja örülhet például a vasárnapi reggeli közben. A nálunk beszerezhető fürdőköpenyek egyszerűen a legjobbak.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Anyag típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Minta

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Tulajdonság

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Hossz

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Kapucni
Bekapcsolás
Ujj típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Márka
Ár

12 590 - 14 530 Ft

14 termékek

A Madlen Style kínálata

A Madlen Style fürdőköpenyek és egyéb fehérnemű gyártója. Egy kis családi cégről van szó, amely célja a kiváló minőségű termékek eredeti kidolgozása és azok vonzó ára. A Madlen Style cégként csak nemrégiben kezdett tevékenykedni, bár alapítóinak a fehérnemű és más hasonló fehérneműk előállításában gazdag tapasztalata van.

Madlen Style extra és normál méretű fürdőköpenyek

Ezen márka fő koncepciója, melynek köszönhetően egyedülálló és keresett, az extra méretű modellek varrásában rejlik. Az extra méretű fürdőköpenyek viszkózból vagy ún. Lama anyagból készülnek (100% poliészter), egészen 5XL-es méretig kaphatóak. Nem utolsósorban az is fontos, hogy az egyes fürdőköpenyek plus size modelleken bemutatottak. Rendelkezésre állnak puha és bolyhos (ún. Lama) anyagból készült férfi fürdőköpenyek is, női frottírfürdőköpenyek, és frottírból vagy poliészterből (ún. Lama anyagból) készült gyermekfürdőköpenyek is. A Madlen Style fürdőköpenyek kedves ajándékok lehetnek az egész család számára. A plüssfürdőköpenyek az Oeko-Tex szabványnak megfelelően gyártottak, tehát biztonsági szempontból teszteltek.

Madlen Style pizsamák és szettek

A Madlen Style márka a kényelmes viszkózból készült éjszakai fehérnemű gyártására összpontosít. A kínálatba beiktattunk trikóból és bugyiból álló szetteket, amelyek nyári pizsamaként is megállják a helyüket. Rendelkezésre állnak hosszú ujjal és hosszú nadrágrésszel rendelkező változatok is. Használja ki kedvező kiárusításunkat is.