Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Szatén pizsamák

A szatén nyáron hűsít, télen melegít. Lepje meg magát Ön is luxus szaténpizsamával. Meglepődik majd, mennyire kellemes az alvás benne. Nem szorít, és a bőrön kellemesen siklik. A szaténpizsamában kellemes álmokban lehet része, ráadásul ellenállhatatlan lesz benne partnere számára, akinek - akárcsak Önnek - minden bizonnyal megtetszik a csipkedíszítés, a ragyogó színek és a szaténpizsamák rövid szabása.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Anyag típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Minta

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Bekapcsolás
Dekoltázs

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Csomagolás
Nadrág

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Ujj típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Márka
Ár

5 240 - 17 230 Ft

61 termékek

 Az elegancia, luxus és kényelem miatt ezek a pizsamák a nők és lányok körében nagyon keresett árucikké váltak. Ezért kínálatunkba elérhető áron vettük be a lehető legjobb minőségű szaténpizsamákat sokféle elegáns és luxushatású mintával. 

Minőségi szaténpizsamák sokféle kivitelben

A szaténpizsamák rendkívül finomak, könnyűek, modern szabásuknak hála minden nőnek és lánynak illenek. Minden nő más-más pizsamaszabást és kivitelt kedvel. Könnyen beszerezhet nálunk szaténpizsamaszettet, amely általában felsőrészből és különféle hosszal rendelkező nadrágrészből áll. Tetszés szerint választhat szaténsortot, capri hosszt vagy hosszúnadrágot csipkedíszítéssel, hímzéssel vagy más egyéb díszítőelemekkel. Válasszon kínálatunkból szaténpizsamát nyugodt és zavartalan alvás kedvéért.

DKaren luxus szaténpizsama

Hogy valódi luxust tudjunk Önnek ajánlani, kínálatunkba rendkívüli luxus szaténpizsamákat is besoroltunk a közismert DKaren európai gyártótól, amely a többi népszerű és minőségi márka mellett nagyon széles választékkal van jelen. A DKaren szaténpizsamák lépést tartanak a legújabb divattrendekkel, és valóban kitűnő minőséget garantálnak remek áron, ezért ezek a luxuspizsamák nagyon népszerűek. Ezeket különféle mintákkal és sokféle színárnyalatokban találhatja meg nálunk.

Kényelmes és elegáns szaténpizsama

Minden nő és lány sokkal jobban érzi magát, ha minőségi, elegáns és csábító megjelenésű öltözetet vehet fel. Pontosan ilyenek a szaténpizsamák, amelyeket ráadásul nagyon kedvező áron szerezhet be nálunk. Az Önhöz leginkább illő pizsama megtalálásához ajánljuk az egyszerű szűrő használatát, amelynek köszönhetően igazán gyorsan és egyszerűen találhatja meg az igazi, kényelmes és érzéki szaténpizsamát.

A megvásárolt szaténpizsamához ajánljuk szaténköntöseinket is

A szaténköntöseink minden bizonnyal kiemelik az Ön szépségét, melegen tartják Ön, így nem fázik majd meg. A szaténköntös és szaténpizsama szettje az elegancia és bizonyos fokú luxus bizonyítéka.